Danonek 3 Napisano Styczeń 18, 2020 Schudłam w tydzień 5 kg bo jadłam na śniadanie płatki z mlekiem, potem jabłko i marchewkę ewentualnie nie wielki obiad, wymiotiwałam, brałam leki przeczyszczające, i ćwiczyłam 2 godziny w 1 dniu. Planuje zejść w ten sposób to 50 ale nie wiem czy przez to nie wrócę do starej wagi. Mam 158 cm wzrostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xyz Napisano Styczeń 18, 2020 Danonek ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xyz Napisano Styczeń 18, 2020 Danonek ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danonek 3 Napisano Styczeń 18, 2020 10 minut temu, Gość xyz napisał: Danonek ile masz lat? 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 18, 2020 Bardzo dobrze. Myślę że jeszsze 10 kg powinnaś zgubić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 18, 2020 Przestań kłamać, dalej ważysz 60 kg i obsesyjnie o tym myślisz. Idź do psychologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 18, 2020 O ja cie ale wstyd tak dużo ważyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danonek 3 Napisano Styczeń 18, 2020 6 minut temu, Gość Gość napisał: O ja cie ale wstyd tak dużo ważyć To ile powinnam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 18, 2020 40 kg najwięcej jesteś mały krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach