Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona

"MAKIJAŻYSTKA" Partycja A..... Kraków - NIE POLECAM!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wkurzona

Nie polecam, unikajcie tzw PATRYCJI, zbiera klientki na instagramie i reklamuje się na grupach na facebooku, bierze 100 zł zaliczki a jak się do niej przychodzi to odmawia wykonania makijażu ze względu na zły stan skóry  (przebarwienia i blizny po trądziku i ospie), rzuca komentarze że mam skórę jak 90-latka, nie chce oddać wziętej zaliczki, nie chce oddać sztucznych rzęs które zakupiła specjalnie dla mnie za moje pieniądze (80 zł), wpłaciłam jej 180 zł na konto i nie dostałam zwrotu ani grosza a zostałam bez makijażu na ważną uroczystość. Niewygodne opinie i komentarze kasuje na instagramie i swojej stronie na facebooku

Gość Madzialena

już był o niej temat 😄
f.kafete   ria.pl/temat-7574526-makijazyska-odmowila-wykonania-makijazu/

Gość gość

Prosze o nazwisko

Gość gość

Prosze o nazwisko

Gość Gggg

Ile takich jest.. to się w głowie nie mieści. Dlatego warto być na grupach na Fejsie typu: nie polecam i czytać opinie z wielu miejsc, jeżeli sami chcemy udać się tam 1 raz 

Gość gość

Zdradzisz kto to? Ja kojarze tylko Patrycję Angielczyk ale ona nie ma fb ani instagrama i jest moim zd świetną specjalistką...

Gość MAkijażystki

Makijażystki to najgorsze osoby, wiem z doświadczenia. Ile razy człowiek do jakeijś pójdzie to zawiedziony. W katowicach same paniusie, biorą niewiadomo ile a podkładu nie umieją dobrać. w woj śląskim tylko panią Martyne Tylec i Studio MAkijażu Joanna Dejneka  tam dużo fajnych babeczek pracuje