Gość ccxzcx Napisano Styczeń 20, 2020 Dzień dobry. Witam się ze wszystkimi serdecznie i od razu przechodzę do pytania. Mianowicie szukam opinii o firmie www.safedoor.pl. Chcę kupić i zamontować drzwi zewnętrzne w Krakowie i Nowej Hucie (w sklepach) i zastanawiam się nad wyborem tej firmy. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cccc Napisano Styczeń 21, 2020 Firma super i mają super ofertę. Doradzą Ci jak będzie trzeba i zamontują. My zamawialiśmy u nich różne rozwiązania, zarówno rolety dzień noc, jak i plisy i nie widzę między nimi większej różnicy. Ze wszystkich jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ada00 0 Napisano Maj 8, 2020 A może drzwi zlicowane , co Ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benk 0 Napisano Styczeń 2, 2021 Ja też mam drzwi zewnętrzne z Aluhaus. Wykonane z aluminium wypełnienie z pianki PUR. Mega szczelne, ciepłe i nowocześnie wyglądające drzwi. System zamykania ryglujący się w kilku miejscach podnosi komfort bezpieczeństwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach