Oliwia99 0 Napisano Styczeń 20, 2020 Hej może wy mi do radzicie co mam zrobić w tej sytuacji. Jestem z moim chłopakiem 4 miesiące wiadomo on chodzi do pracy i ja też a on jeszcze w weekendy chodzi na studia i w ten weekend się nie spotkaliśmy bo on były w szkole ale pisaliśmy rano w sobotę więc było dobrze pod wieczór był niby dostępny ale nic nie pisał W niedziele też nic nie pisał a był dostępny i się okazało ze w tą sobotę był w kinie ale ja o niczym nie wiedziałam i mu wtedy napisałam czemu mi nic nie powiedział że jedzie do tego kina i w sumie od soboty wieczora nie jadę żadnego znaku życia nic nie pisze i co mam robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 20, 2020 Co to znaczy, że nie pisze? To jak się dowiedziałaś o tym kinie? Ja bym zadzwoniła albo poszła do niego po pracy i zapytała o co chodzi. Nie wyobrażam sobie takiego zachowania jeśli jesteśmy parą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 20, 2020 Co to znaczy, że nie pisze? To jak się dowiedziałaś o tym kinie? Ja bym zadzwoniła albo poszła do niego po pracy i zapytała o co chodzi. Nie wyobrażam sobie takiego zachowania jeśli jesteśmy parą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliwia99 0 Napisano Styczeń 20, 2020 Bo Jechał do tego kina z kolegą i jego dziewczyną i od niej się dowiedziałam że był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosciu Napisano Styczeń 21, 2020 Ile bedziesz jeszcze zakladac takich samych watkow? Co, nie pisza ludzie tego co chcialabys uslyszec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Styczeń 3, 2021 Dnia 20.01.2020 o 23:10, Oliwia99 napisał: Hej może wy mi do radzicie co mam zrobić w tej sytuacji. Jestem z moim chłopakiem 4 miesiące wiadomo on chodzi do pracy i ja też a on jeszcze w weekendy chodzi na studia i w ten weekend się nie spotkaliśmy bo on były w szkole ale pisaliśmy rano w sobotę więc było dobrze pod wieczór był niby dostępny ale nic nie pisał W niedziele też nic nie pisał a był dostępny i się okazało ze w tą sobotę był w kinie ale ja o niczym nie wiedziałam i mu wtedy napisałam czemu mi nic nie powiedział że jedzie do tego kina i w sumie od soboty wieczora nie jadę żadnego znaku życia nic nie pisze i co mam robić Może on nie wie że jest twoim chłopakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 3, 2021 8 minut temu, Laurittka napisał: Może on nie wie że jest twoim chłopakiem Myślisz, że przez rok się nie wyjaśniło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach