Lena1999 38 Napisano Styczeń 23, 2020 Witam spóźnia mi się okres 4 dni,3 testy negatywne, 4 I 19 stycznia wspolzylam bez zabezpieczenia, 19powinnam dostac okres.Miala któraś tak że okres się spóźnił testy były negatywne A nie była w ciąży? Proszę o poważne odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hala Napisano Styczeń 23, 2020 No czasem się spóźnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiola Napisano Styczeń 23, 2020 Ja mam tak samo spóźnia mi się 5 dzień , a nigdy mi się nie spóźniał zawsze jak w zegarku wiec się dziwie bardzo, i 4 testy zrobiłam i nic, ale generalnie przed już wiedziałam ze coś nie tak bo zero pms. A ty masz jakieś objawy? Tez się zastanawiam nad ciąża ale chyba 4 testy by wykazały już.. zastanawiam się nad beta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena1999 38 Napisano Styczeń 24, 2020 Mam obawy bo 4 stycznia Był seks na całego.....A to był dzień mojej owulacji,19 miałam dostać I też poszlismy na całego,A tu nic dziś jest 5 dzień masakra.Rano robię test może już coś wyjdzie jak ma wyjść Sama nie wiem już zawsze mam regularne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiola Napisano Styczeń 24, 2020 I co robiłaś ? U mnie tez dalej nic ale czekam tydz z testem. Masz jakieś objawy? U mnie zero. Naczytałam się dużo o pozamacicznej ze podobnie może wyglądać z testami :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiola Napisano Styczeń 24, 2020 No 19 to nie robi ale 4 już tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena1999 38 Napisano Styczeń 25, 2020 Zero objawów. Dzisiaj 6 dzień jak się spóźnia,test wczoraj znowu negatywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiola Napisano Styczeń 25, 2020 Lena przypatrz się tym testom ... u mnie dzisiaj rano blady cień , po południu negatywny. Czytałam ze różnie one pokazują, mnie boli brzuch co jakiś czas.Niektórym wychodzi 20-28 dni od owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Muminki się cieszą Napisano Styczeń 25, 2020 Jeżeli pokazała się druga blada kreska na teście ciążowym, to niestety oznacza to ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiola Napisano Styczeń 25, 2020 Hmm ale inne tez powinny wyjść a tu raz tak raz tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena1999 38 Napisano Styczeń 25, 2020 Testy typowo jedna kreska,czasami mnie zakuje jak na okres Ale to od 6 dni już ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiola Napisano Styczeń 25, 2020 A ty chcesz czy nie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mama Napisano Styczeń 26, 2020 Zrób badanie beta hCG z krwi i wszystko będzie jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena1999 38 Napisano Styczeń 26, 2020 Nie chce.Narzeczony by chciał.Ogolnie od wczoraj mnie swędzi całą skóra raz noga raz ręka nie mam żadnej wysypki masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiola Napisano Styczeń 26, 2020 To z nerwow się drapiesz , w ten sposób okres tym bardziej nie przyjdzie. Ja idę jutro na betę z rana, idź tez, będzie jasne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena1999 38 Napisano Styczeń 26, 2020 Daj znać co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena1999 38 Napisano Styczeń 26, 2020 Daj znać co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiola Napisano Styczeń 27, 2020 Ja nie jestem, ale chyba coś nie tak z hormonami idę do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2020 moja koleżanka musiała jechać na wycieczkę zagraniczną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena1999 38 Napisano Styczeń 27, 2020 O widzisz Wiola przynajmniej masz pewność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena1999 38 Napisano Styczeń 27, 2020 2 godziny temu, Gość gość napisał: moja koleżanka musiała jechać na wycieczkę zagraniczną No to nieźle.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiola Napisano Styczeń 27, 2020 W sumie smutno mi się zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena1999 38 Napisano Styczeń 28, 2020 Oj tam napewno się niedługo pozytywnie zaskoczysz jeszcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiola Napisano Styczeń 28, 2020 Nie bo to jest tak ze praca, kariera , podróże i się nie chce w sensie nigdy nie ma odpowiedniego czasu a tak by było i już. Dzis dostałam @ wiec idź na ta betę pomaga w wywołaniu okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ju bicz Napisano Styczeń 29, 2020 Trza było brać najpierw w usta a później w czekoladową rozetę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach