Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna

Podkład mineralny

Polecane posty

Gość Justyna

Hej dziewczyny,
Do tej pory używałam podkładu Catrice All Matt.. 🙂
Jednak cera pogorszyła się i zaczęło pojawiać się więcej wypryskow, chodzę na zabiegi do kosmetyczki i powiedziała mi że przy mojej cerze najlepsze będą podkłady mineralne.. i oto pytanie do was jaki najlepiej wybrać ? Tak by dobrze krył wypryski, nie robił maski (mam po zabiegu skórę przesuszona i po nałożeniu Catrice od razu było widać że podkreśla cała sucha skórę i skórki na wyprykach) ? Są też fluidy mineralne czy coś polecacie? Zawsze nakładalam fluidy Beautyblenderem i boję się że nakładając podkład mineralny tzw  z kamienia- nie fluid zrobię sobie krzywdę i narobie smug na twarzy.
Dzięki za wszystkie rady.

Gość Slotka

Moja skróta bardzo dobrze znosi kosmetyki Annabelle Minerals, jak do tej pory muszę przyznać, że dla mnie to najlepszy podkład mineralny
Możesz zamówić sobie kosmetyki z ich sklepu internetowego eshopannabelle.com/pl/9-podklady-rozswietlajace
Co mnie się bardzo podoba to fakt ile mają odcieni, więc nie ma żadnego problemu aby znaleźć odpowiedni kolor dla swojej skóry. A przez to, że te kosmetyki są mineralne, nie podrażniają skóry,a wręcz korzystanie działają na nią 

Gość Gość

Ja wolę fluid niz puder w kamieniu.

Ale zawsze pod fluid nakladam krem.

Wczoraj kupiłam BIO fluid Avril i po jednym razie mogę polecić.

Woda micelarna też jest ok,

Sroka polecala tę markę.

I polecała też puder mineralny "Neauty",ale w sklepach stacjonarnych go nie ma.Trzeba zamówić przez internet.