Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca Ania

Jaki gadżet z którym można dłużej chodzić mając go w cipce?

Polecane posty

Gość Pytająca Ania

Hej dziewczyny, czy macie jakieś doświadczenia z gadżetami erotycznymi które służą do włożenia sobie do pochwy, które można mieć np w sobie dłuższy czas? Chciałabym coś sobie kupić do wyjścia np na miasto albo do kina albo na spacer, co by mnie ciągle tam w środku drażniło i sprawiało przyjemność. Trochę się boję że większość recenzji to reklamy i naciąganie więc pytam czy któraś z was coś sprawdziła na sobie?

Gość Samarena

Jajeczko wibrujące polecam, kulki gejszy, super bardzo relaksujące cipkę 🤪

Gość Kamil
27 minut temu, Gość Pytająca Ania napisał:

Hej dziewczyny, czy macie jakieś doświadczenia z gadżetami erotycznymi które służą do włożenia sobie do pochwy, które można mieć np w sobie dłuższy czas? Chciałabym coś sobie kupić do wyjścia np na miasto albo do kina albo na spacer, co by mnie ciągle tam w środku drażniło i sprawiało przyjemność. Trochę się boję że większość recenzji to reklamy i naciąganie więc pytam czy któraś z was coś sprawdziła na sobie?

Kup sobie jajeczko lovense. Kosztuje 400zl. moja kobieta ma i jest odlot. Czasami wychodzi z tym na miasto. To jajeczko jest kompatybilne ze smartfonem i mozna za jego pomoca go aktywowac gdy jest w cip..ce. Tylko trzeba uwazac zeby nie przesadzic bo bedziesz jeczec publicznie. Mnie podnieca to kiedy kobieta ma go w sobie czasem ja tym steruje, taki maly psiukus .

Gość Ona

Z tańszych to kulki gejszy

Gość Mia

Czy to jajeczko nadaje się dla dziewic? 

Gość Gość

Tampon.