Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgvalcony

Prawictwo i prokuratura

Polecane posty

Gość zgvalcony

Sąd Rejonowy w Żyrardowie

Prosze o wyjaśnienie kwestii.

Sąd czy Prokuratura chcą rzekomo mojego zdrowia bo nakazują mi leczenie, jednak postepowanie sądu czy prokuratury przez wiele lat, w tym przymuszanie do brania "Proszków" spowodowało moją dewastacje psychiczną i fizyczną - mój wygląd i stan jest zupełnie inny od tego jaki byłby, gdybym nie rozwijał sie wśród gnębicielskiego otoczenia tj. postępowanie sądu, kasowanie przez forum nerwica.com treści w których opisywałem swoje problemy. (jest to okropne uczucie)

Forum nerwica.com czy to zgodne z prawem ?

Forum nerwica.com jest dalej kontrolowane co jest chyba nie zgodne z prawem - rozumiem że to jest ok?, bo wszedłem tam jednorazowo nie dawno i osoba z moderacji przesiaduje tam ciągle codziennie od iluś lat i kontroluje treść według swoich idei, taka osoba powinna przynajmiej posiadasć uprawnienia jeśli kształtuje treść forum publicznego ??!!

Gość zgvalcony

Zmuszanie do leczenia "Proszkami"

Byłem już zamknięty 2 miesiące w "Tworkach", gdzie byłem "Leczony lekami", nie rozumiem, dlaczego miałbym byc znowy zamkniety. Jeśliby mi pomagały leki, to bym je brał. Nie rozumiem naprawde sensu wmuszania komuś proszków, skoro ich nie chce. Byłem opisany przez lekarke, że mój stan sie polepszył po braniu leków, bo bedąc w "Tworkach" po braniu leków pewnego razu siedzialem grzecznie na łóżku i patrzyłem spokojnie na lekarke, co prawdopodobnie odebrała że sie dobrze czuje, a ja poprostu doszlem do wniosku ze przeczekam spokojnie pobyt w tworkach, w których pierwsze 2 tyg ledwo wytrzymywałem nerwowo.

Karanie ze posiadanie zdjęć.
Posiadanie zdjęć cokolwiek by one przedstawiały nie oznacza wyrządzania krzywdy.
Nie widze tu uzasadnienia, by kogoś takiego gnębić.

Gość PaPa81

I tak nie pójdę NIGDY DO PRACY,mozesz tu pisać cokolwiek.Wszystko już wiem...

Gość zgvalcony

Zobrazowanie mojego stanu na przykładzie gwałtu.
Gwałt w kulturze polskiej to chyba najwieksze przestępstwo np. gdy matka zab1je dziecko, powie sie że miała załamanie nerwowe, ktoś kogoś pobije, powie sie że mu sie należało, ale prosze zauważyć że kobiety zgwałcone zwyczajnie robią kariery, mówiąc o gwałcie uśmiechają sie, nie wyglądają jakoś jak 7 nieszczęść, które mają traume i prosze wziąc pod uwage teraz mój stan, jestem całkowicie załamaną osobą od około 22rż, nie moge mówić o swoich problemach, bo są nie akceptowane, bo 'facet' nie może sie użalać, bo taka jest kultura by tylko głosić o wykorzystywanych i dyskryminowanych kobietach co wiosne. A ja nie zrobiłem nic złego przez całe życie, moim problemem było prawdopodobnie to że miałem zbyt rozwinietą wrażliwość i świadomość, potrzebowałem idealnego środowiska by móc z nim współegzystować, ale życie takie nigdy nie było.

Gość zgvalcony

Nie miałem seksu majac 10lat, 15lat, 20lat, 25lat 30lat itd, jedynie z desperacji o czym nie chce pisac, bo jest to dla mnie upokorzenie, do tego silna potrzeba milosci w wieku np ok 20lat z dziewczyną rówieśniczką, o czym tez nie chce pisac, pisze to wszystko by opisac jak zostalem skatowany psychicznie od wczesnych lat. Okazanie pożądania seksualnego bylo dla mnie upokorzeniem, do tego łatwo bylo zaobserwować, że dziewczyny oczekują jakis korzyści, by chłopak np miał samochód, kupował piwa, płacił za bilet na dyskoteke, miał poczucie żartu i inne rzeczy, przez co czułem sie gorzej traktowany, do tego w pewnym stopniu nieśmiałość. Moje życie składało sie z codziennego chodzenia do szkoły do wieku około 20lat, po lekcjach mama zwykle kazała zdawać sprawozdanie co sie działo w szkole, było to dla mnie meczące. Nie doznałem nic pozytywnego, w życiu wczesnym i późniejszym, lekarze też mnie opisywali na różne sposoby, żeby nie napisać prawdy w kilku zdaniach, wszędzie doznałem krzywdy.

Gość zgvalcony

Prokuratura Rejonowa w Żyrardowie
Zgłaszam sąd: Sąd Rejonowy w Żyrardowie Al. Partyzantów 3 za przewlekłe postępowanie trwające wiele lat - około 8 lat przeciw osobie z silną depresją. Np. rozprawa z 14 stycznia 2020r na której dowiaduje sie, że odbędzie sie ona 31 marca 2020 roku. Jest to czyste katowanie ze strony sądu, zwyrodnienie.