Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alvaros

Szukam dobrego automatu do handlu walutami

Polecane posty

Gość Alvaros

Szukam dobrego automatu do handlu walutami

Chętnie zapłacę za strategię/ algortym lub bota pod warunkiem otrzymania historii jego transakcji z przynajmniej 12 miesięcy.

i jeszcze może frytki do tego 🙂 
A tak na serio to ciężko o jakiegoś bota z tak długą realną historią transakcji.

Zazwyczaj są to wyniki z ost.3 miesięcy i zazwyczaj tylko same zyskowne transakcje pokazywane żeby nałapać jeleni (nie powiem bo sam się kiedyś na to złapałem). 
Gdzieś ostatnio rzuciło mi sie ogłoszenie jakiejś firmy która rzekomo od 2014 roku handluje na jakiś automatycznych strategiach i niby zarabiają tylko ile w tym prawdy? 
Jak znajdę to podeślę Ci więcej info bo tak teraz sobie kminię że może jednak warto się temu przyjrzeć.

Gość Alvaros

frytki koniecznie he he!

Daj namiar jak znajdziesz, chętnie sprawdzę, a akurat trochę sie na tym znam:)

frytki koniecznie he he!

Daj namiar jak znajdziesz, chętnie sprawdzę, a akurat trochę sie na tym znam:)

sorki zapomniałem o tym wpisie 😛
Znalazłem namiary na firmę o której pisałem wyżej. Nazywają się Properly z siedzibą w Toruniu, ich stronka properly.eu
Jak sobie chwilę przejrzałem ich to dosyć fajnie wyglądają statystki tych automatycznych strategii. Tym bardziej że wyniki są od 2014 roku a to już duży plus.

sorki zapomniałem o tym wpisie 😛
Znalazłem namiary na firmę o której pisałem wyżej. Nazywają się Properly z siedzibą w Toruniu, ich stronka properly.eu
Jak sobie chwilę przejrzałem ich to dosyć fajnie wyglądają statystki tych automatycznych strategii. Tym bardziej że wyniki są od 2014 roku a to już duży plus.

a znasz kogoś kto z tego korzysta i można by z nim porozmawiac?

a znasz kogoś kto z tego korzysta i można by z nim porozmawiac?

tak znalazłem na ich oficjalnym fanpage chłopaczka co działa od października i trochę sobie pogadaliśmy 🙂 
Jak coś mogę podesłać namiar 🙂