Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola27777

Ciaza z byłym pomocy

Polecane posty

Gość Ola27777

Witam miesiąc temu rozstałam się z chłopakiem. Byliśmy razem pół roku bardzo był zaangażowany w ten związek ja mam 27 ob 28 lat. Z dnia na dzień mnie zostawił twierdząc ze się wypaliło nic nie czuje . Tydzień temu zrobiłam test ciążowy okazało się ze jestem w ciąży . Napisałam mu SMS prosił bardzo o spotkanie bo się domyślał co może być , jeszcze zanim się spotkałam powiedzieć to pisał ze razem z tego wyjdziemy nie ważne co się stało.

Spotkaliśmy się kilka dni temu wyciągnęłam mu test . Strasznie płakał godzinę, cieszył się ze będzie ojcem, przytulał mnie , mówił ze los nas żnow połączył , ze musimy spróbować. Powiedział tez ze po rozstaniu zaraz zacZal się z kimś spotykać ale ona już nie ważna ,ze to zakończy teraz kiedy będzie tata , ze chce razem zamieszkać - był w strasznej euforii .

-na drugi dzień wysłałam mu zdjęcie usg się martwił , pisał  , dzwonił, pytał jak się czuje , mówił ze dopiero to do niego dociera .

-na trzeci dzień milczał 

- na czwarty dzień napisałam co się dzieje ze się nie odzywa czy potrzebuje czasu , on ze tak ze musi prZemyslec swoje życie, żebym dała mu trochę czasu naporem się spotkany porozmawiamy 

-po kilku godzinach dostałam tylko SMS ze nie będziemy razem ze względu na dziecko , ze rozstaliśmy się ze do siebie nie prasowaliśmy i on nie chce nic na sile , ze zaczął się z kimś spotkać tak jak mówił i ze chce z nią spróbować , ale ze mi pomoże 

od tamtej pory milczy się nie odzywa jakby nie było sprawy, on robiłam , czy jeszcze to ogarnia w głowie ?

- myślicie ze to szok ob potrzebuje czasu ? .. odzywać się , czy czekać co robić 

Dodam ze to bardzo wykształcony , mądry a przedewszystkim uczuciowy facet - wierzyc mi się nie chce ze by to olal

i nie piszcie tu o pozywaniach do alimentów bo to nie o to chodzi ja jestem adwokatem on tez i oboje stać nas na to dziecko , chodzi mino uczucia chciałabym tak bardzo by dał nam szanse , żeby chociaż spróbować , by był przy mnie i przy dziecku ...zawsze mówił ze chce dziecko , mimo ze to wódka pierwsza reakcja się cieszył strasznie i płakał ze szczęścia a teraz cisza ...

Gość Gość

Po co po raz kolejny zakładasz ten sam temat? Nie wystarczy odświeżyć ten z wczoraj ??

Gość pani mecenas

jakim adwokatem jesteś mając 27 lat? 🤣

Gość Gość

Jeżeli nie wypaliło wam bez z dziecka to z dzieckiem też nie wypali. Może was zbliżyć, ale kiedy pocieszenie dzieckiem sie skończy wróci szara rzeczywistość i znowu sie rozstaniecie. Po co dwa razy przechodzić przez to samo ? Koleś po miesiącu rozstania woli zostać z inna. Dopiero jak tamta go oleje to przyjdzie w twoje łaski niby spróbować dla dziecka. Na twoim miejscu bym sie dogadala co do dziecka i zaczęła żyć. 

Gość Gość

Adwokat?Oni wykazują wyższy poziom inteligencji niż ty.Ty to za facetem skomlisz obcym ludziom na forum któryś raz z koleji.

Gość Gość

Nawet pisać nie potrafisz.