Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marvin

Kolczyki w uszach u faceta

Polecane posty

Gość Marvin

Czy podobają się wam kolczyki w obu uszach u chłopaka?Jestem facetem i planuje sobię zrobić np.takie czarne diamenciki- moim zdaniem to super wygląda.Oprócz tego dbam o swój wygląd - modna fryzura ,perfumy,ciuchy,złoty łańcuszek i estetyczna sylwetka.

Jeśli robisz 'pod publikę', nie rób wcale. Jeśli się Tobie podobają, to najważniejsze. Jeśli chodzi o moje zdanie - zależy od całokształtu.

Gość Marvin

Nie robię pod publikę -po prostu lubię dobrze wyglądać.I nie uważam ,że to coś niemęskiego

Gość Anulka

Myślę ,że może to fajnie wyglądać, zależy od całości i twojej pewności siebie.Bylebyś nie nosił kółek bo to bardzo niemęsko wygląda

Gość Karola23

Całkiem seksi..uwielbiam facetów dbających o siebie 

Gość CzekoladowySernik

Czarne kolczyki są fajne ,nawet w obu uszach u faceta.Ale łańcuszek mi się nie podoba

Gość Meghan Markle

Mój chłopak kiedyś miał kolczyk w uchu i wyglądał spoko ,także jeśli tobie się podobają to jestem za

Gość Marlenka

Jeśli masz przystojną ,męską twarz to nawet może pasować.Przebij sobie uszy moim zdaniem,kolczyki to nie tatuaż ,zawsze możesz wyciągnąć

Gość Marvin

Dzięki za opinie dziewczyny.Chyba się zdecyduję.Raczej będą mi pasować.Jeszcze jedno : lepiej samemu igłą czy iść do kosmetyczki?

Gość Marlenka

Lepiej idź do kosmetyczki - tanio ,szybko i bezboleśnie.Jedyne co to będziesz musiał nosić te kiczowate kolczyki od kosmetyczki przez 6 tygodni ,zanim założysz te co chcesz