Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria

Sąsiedzi kopcą na potęgę

Polecane posty

Gość daria

Niedaleko nas jest kilka domów, które tak kopcą, że nie da się oddychać. Już nie mówię o otwarciu okna, ale nawet przez szpary przelatuje i śmierdzi w domu. Macie jakieś pomysły jak zmusić sąsiadów by nie palili w piecu byle czym i byle jak? Była straż miejska kilka razy, byłam z nimi rozmawiać, daliśmy ulotki o paleniu od góry, a dziś dostałam info, że inny sąsiad zrobił stronę z wskazaniami powietrza https://inowroclaw.aqi.eco/ Myślicie, że w ogóle da się coś z tym zrobić? Mieszkamy w uzdrowiskowym mieście Inowrocław, w którym nie da się oddychać.... Masakra

Gość Anka

Miałam to samo. Kilka zdjęć wysłanych do ochrony środowiska poskutkowało. Mandaciki zaczęły się sypac i proszę, można? można 🙂

Gość fsfd

U nas nic nie zrobili. Jak śmierdziało, tak śmierdzi. Ochrona srodowiska nawet nie odpowiedziała. No ale minął dopiero rok...

Gość Konfederacja. W.i N.
5 minut temu, Gość fsfd napisał:

U nas nic nie zrobili. Jak śmierdziało, tak śmierdzi. Ochrona srodowiska nawet nie odpowiedziała. No ale minął dopiero rok...

JEST MNÓSTWO SŁUB NAWET GAZETA I MEDIA I KSIĄDZ.. POSZUKAJ TROCHĘ.

Gość Konfederacja. W.i N.
6 minut temu, Gość fsfd napisał:

aLBO WYBIJ IM SZYBĘ I ZADZWOŃ PO POLICJE, POWIEDZ, ŻE NIE WIDZIAŁAŚ SZYBY BO BYŁO ZAKOPCONE I ŻEBY IM NAPRAWIĆ SZYBE, BĘDĄ MUSIELI UZNAĆ, ŻE BYŁO ZAKOPCONE.