Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona_resa

Chciałam się dowiedzieć w jakich tematach udzielał się mój mąż

Polecane posty

Gość żona_resa

Witajcie kochane,

wczoraj skorzystałam z laptopa męża i ze zdumieniem odkryłam, że wchodzi on regularnie na strony poświęcone naszym kobiecym sprawom. Jednocześnie znam jego login, ale powiem szczerze szkoda mi życia filtrować jego tysiące postów. Hasła do loginu nie posiadam. Moje pytanie jest następujące czy jest grzeczny na kafeterii?

Gość Gość

nie, straszny z niego zboczuch i podrywacz :x ponoć ma kochankę i ostatnio pytał czy powinien zerwać z nią kontakt, bo ona wzieła to zbyt poważnie 

Gość Gość
7 minut temu, Gość żona_resa napisał:

Witajcie kochane,

wczoraj skorzystałam z laptopa męża i ze zdumieniem odkryłam, że wchodzi on regularnie na strony poświęcone naszym kobiecym sprawom. Jednocześnie znam jego login, ale powiem szczerze szkoda mi życia filtrować jego tysiące postów. Hasła do loginu nie posiadam. Moje pytanie jest następujące czy jest grzeczny na kafeterii?

Ależ oczywiście, że tak. Jest tu dla nas wszystkich wsparciem. Zawsze służy radą i dobrym słowem. Możesz być spokojna😉

Gość Gosc

O tak. Jest bardzo grzeczny, miły i przyjazny. Zwraca się z wielkim szacunkiem do forumowiczek. Złego słowa nie można o nim powiedzieć. Wszyscy go tu lubią oraz szanują.

Gość żona_resa
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

nie, straszny z niego zboczuch i podrywacz :x ponoć ma kochankę i ostatnio pytał czy powinien zerwać z nią kontakt, bo ona wzieła to zbyt poważnie 

Hahaha on i kochanka, hahaha

Gość Gosc
6 minut temu, Gość żona_resa napisał:

Hahaha on i kochanka, hahaha

Czyli taki sobie  bajarz-gawędziarz- marzyciel? A niech se chłop pomarzy🤭

Gość Kobietaaaaaajaaaa

Jerry na prawdę takie tępe jesteście ze wierzycie ze jego żona to pisała. Wstyd mi za nasz gatunek. Teraz trochę rozumiem mojego męża jak kiedyś było tak super miedzy nami, miło, romantycznie, słodko, przyjemnie. Leżeliśmy objęci po bardzo przyjemnej nocy a ja do niego : nie zdradzasz mnie ? Na to mój Mąż ze śmiechem i oczywiście żartem : baby to jednak głu/pie są. I te co w to uwierzyły tez niestety są 

Gość Kobietaaaaaajaaaa

Aha zapomniałam dodać ze jak ona zna tylko jego nick i nie wchodziła na tematy  to nie wie ze wy tu na niego mówicie res. Także podszywie trochę Ci nie wyszło ale to pewnie pisała ta co z nim zawsze się kłoci a ona zbyt bystra nie jest ale jak widać bardzo się nudzi 

Gość Kobietaaaaaajaaaa

Aha zapomniałam dodać ze jak ona zna tylko jego nick i nie wchodziła na tematy  to nie wie ze wy tu na niego mówicie res. Także podszywie trochę Ci nie wyszło ale to pewnie pisała ta co z nim zawsze się kłoci a ona zbyt bystra nie jest ale jak widać bardzo się nudzi 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Kobietaaaaaajaaaa napisał:

Jerry na prawdę takie tępe jesteście ze wierzycie ze jego żona to pisała. Wstyd mi za nasz gatunek. Teraz trochę rozumiem mojego męża jak kiedyś było tak super miedzy nami, miło, romantycznie, słodko, przyjemnie. Leżeliśmy objęci po bardzo przyjemnej nocy a ja do niego : nie zdradzasz mnie ? Na to mój Mąż ze śmiechem i oczywiście żartem : baby to jednak głu/pie są. I te co w to uwierzyły tez niestety są 

No przecież jaja sobie robimy-nie rozpoznajesz ironi?

Twój mąż miał jednak rację, ale tylko co do Ciebie 😉

Gość k3k

A niech to...jednak Res jest tu legendą. Nie o każdym zakładają watki.

Niezłe jesteście dziewczyny, uśmiałam się

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Kobietaaaaaajaaaa napisał:

Ty serio wierzysz, że my w to wierzymy? Twój mąż miał absolutną rację co do Ciebie 🤣

Gość Ala
2 godziny temu, Gość k3k napisał:

A niech to...jednak Res jest tu legendą. Nie o każdym zakładają watki.

Niezłe jesteście dziewczyny, uśmiałam się

Przecież to on sam założył ten temat 

Gość
2 minuty temu, Gość Ala napisał:

Tak, pewnie. W ogóle połowa ruchu na tym dziale, to moja robota 😝😝😝. Masz chyba jakaś manię.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Ala napisał:

Już by tu siedział i wstawało rysunki gowna prymityw.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Już by tu siedział i wstawało rysunki gowna prymityw.

Ooo, a jednak już tu siedzi 🤣

Gość Gosc

Zono Resa, Res jest jest grzeczny i pisze o tobie same dobre rzeczy. Pisze, że dobrze dajesz dupy, zawsze wtedy kiedy on chce i robisz to nawet wtedy gdy nie masz ochoty na seks. Denerwuje się tylko chlopina gdy ktoś pisze o dzieciach listonosza. Nie wiem dlaczego tak mu przeszkadzają te dzieci 🤔