Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smerfetka_2323

Brak pomysłu na życie - co dalej ?

Polecane posty

Gość Smerfetka pociesze cie

tzn. częściej zabija mąż niż ktoś obcy a kobietom się mówi że mają uważać na obcych

Gość Tomek^

"Wiesz, facet też się musi zabezpieczyć przed kobietami, które żerują na jego pieniądzach. Bo wiele jest takich cwanych, że zajdzie z nim w ciążę, a później chce alimentów na siebie bo nie pracuje i dziecko. Znajdzie kolejnego naiwnego, kolejne dziecko i kolejne pieniążki. "-

buahaha co za wspaniały mężczyzna mający takie dobre nieuprzedzone zdanie o kobietach 😄

typowy męski kafeterianin i generalnie w necie to 90% jest taka zawsze przypieprzają się do kobiet o wszystko niestety na żywo to też z jakieś 70%

A co, też jesteś taką kobietą? 🙂 Na takie jak ty to trzeba w szczególności uważać. Chyba niejeden się już na tobie poznał skoro teraz rozsiewasz tutaj takie poglądy.

Gość Tomek^

Smerfetka , to że nie wyglądasz jak Miss Polonia to nie znaczy , że nie jesteś wartościową osobą  Uwierz, że może i faceci myślą o "ładnych lalkach" jako obiektach seksualnych ale na dłuższą metę nie chcą się z nimi wiązać. Bo z takimi ładnymi ale pustymi nie da się ułożyć życia na dłużej. Ja choć mam swoje mieszkanie to nie ma problemu abym wspólnie kupił jeszcze jedne z kobietą w którym byśmy razem zamieszkali. Wszystko jest kwestią dogadania się. Od jakiegoś czasu rozglądam się za jakąś normalną kobietą do życia, z którą da się coś stworzyć na dłużej. Niby wolnych kobiet jest trochę ale jak się poznaje je bliżej to czar pryska, albo mają wymagania z kosmosu ( same niczego nie oferując  ) albo same nie widzą czego chcą. Dlatego wolę być sam jeśli mam być flustratem w związku.

Gość Tomek^

Smerfetka , to że nie wyglądasz jak Miss Polonia to nie znaczy , że nie jesteś wartościową osobą  Uwierz, że może i faceci myślą o "ładnych lalkach" jako obiektach seksualnych ale na dłuższą metę nie chcą się z nimi wiązać. Bo z takimi ładnymi ale pustymi nie da się ułożyć życia na dłużej. Ja choć mam swoje mieszkanie to nie ma problemu abym wspólnie kupił jeszcze jedne z kobietą w którym byśmy razem zamieszkali. Wszystko jest kwestią dogadania się. Od jakiegoś czasu rozglądam się za jakąś normalną kobietą do życia, z którą da się coś stworzyć na dłużej. Niby wolnych kobiet jest trochę ale jak się poznaje je bliżej to czar pryska, albo mają wymagania z kosmosu ( same niczego nie oferując  ) albo same nie widzą czego chcą. Dlatego wolę być sam jeśli mam być flustratem w związku.

Gość O czym ten topik

Co wy o tych pedofilach?

Gość Nie kumam

Co wy z tymi pedofilami?

Gość Smwrfetka_2323

Tak, tylko czemu te "ładne lalki" mają już dawno normalne poukładane życie? Tak naprawdę bardzo często nie mają nic do zaoferowania poza ładną buzią ? A takie kaszaloty jak ja walczące o byt od kiedy wkroczyły w pełnoletność zwykle źle kończą ? Nie narzekam na swój los bo i tak w życiu sobie nie wyobrażałam, że mogę mieć tak jak mam teraz. Jakkolwiek to zabrzmi inne dziewczyny w podobnej sytuacji życiowej kończą o wiele wiele gorzej.

Gość Hej Sasetka

To może znajdź sobie żigolaka? Jestem chętny ale zaznaczam płatne z góry.