Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola

Jak poprosić faceta o kase

Polecane posty

Gość Ola

Hej,

dziewczyny jak poprosić faceta o kasę- on lekarz zarabiający po 25 tys zł plus dodatek dyrektorski 

Gość gość

na kolanach

Gość masz fantazję

Hej,

dziewczyny jak poprosić faceta o kasę- on lekarz zarabiający po 25 tys zł plus dodatek dyrektorski 

Gość Ola

Co? 

Gość gość

Jak nigdy od nikogo nie pożyczałaś, to nigdy od nikogo nie pożyczysz. Tacy ludzie, którzy mają z tym problem, nie potrafią poprosić o pożyczkę to wolą głodować...

Gość Ty facetowi zarabiającemu

Hej,

Powyżej piątki nigdy nawet nie będziesz obciągała a co tu dopiero mówić o związku..

Gość świetna doradczyni

Jak jest facetem z gestem to sam Ci da a ty nie żebraj i miej honor,albo idź do roboty albo szukaj takiego co nie robi z kasy problemu,tudzież jak nie masz skrupułów zaproponuj Mu nieziemski seks

Gość Ola

Jak jest facetem z gestem to sam Ci da a ty nie żebraj i miej honor,albo idź do roboty albo szukaj takiego co nie robi z kasy problemu,tudzież jak nie masz skrupułów zaproponuj Mu nieziemski seks

Ja zarabiam swoją kasę OK 10/12 tys ale potrzebuje do czegoś dołożyć i nie wiem jak go poprosić 

Gość złodziejskie nasienie

zapier...ol mu tak żeby się nie zorientował

Gość Gość

Mój mąż zarabia podobnie i (przed ślubem) kupił mi samochód, zamienił mieszkanie na większe i taką pensje potrafił całą oddać ( z raz na rok) gdy miałam  problemy (właśnie z autem, mieszkaniem). Ja na początku pożyczałam i oddawałam, później przestał przyjmować zwroty, a później sam zaczął dawać, więc może zacznij pożyczać i oddawaj, później może już się potoczy 😉