Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewysoki11122

Kobieta odrzuciła mnie przez wzrost... 187cm WTF!?

Polecane posty

Gość Niewysoki11122

Poznaliśmy się na uczelni, mieliśmy super kontakt, czułem ,że jest chemia między nami. Kilka wspólnych imprez, zaproponowałem spotkanie. Powiedziała, że się zastanowi i temat umarł, ja ponawiałem pytanie, ale bez natarczywości, raz na jakiś czas, ale unikała odpowiedzi.

Na ostatniej imprezie trochę wcięta wyłożyła kawe na ławę - powiedział mi wprost, że super ze mnie facet, że jestem męski, przystojny, inteligentny itd, itp,  i powiedziała na koniec, że ją kręcą tylko  wysocy faceci 192cm + i ,że nic z tego nie będzie bo ona zawsze miała facetów min. 190,  i ,że nie chce mnie urazić i wyjść na infantylną, ale tak już ma, jedni wola blondynki i inni brunetki, a ona wysokich i nigdy nie zrobiła i nie zrobi wyjątku.

Dodam, że ona ma tylko 165 cm wzrostu.

Ja mam 22 lata i w moim wieku sporo facetów ma tyle wzrostu co ja, oczywiście jest też dużo co ma 190, ale są i niżsi. Czy według obecnych standardów wzrost poniżej 190 to niski wzrost? To rozumiem, że wysoki to 200? Za 10 lat kobiety będą wymagać facetów o wzroście 250 cm, będziemy musieli przechodzić operację wydłużania kości 😄

Gość Gość

Ona ma prawo chcieć faceta powyżej 190 cm, ale nie znaczy że każda tego wynaga, inaczej reszta niższych  nie była by w związków. Ja miałam faceta i 170 cm ale np. wszyscy moi byłi brunetami mocno owłosionymi. 

Gość Niewysoka

Sluchaj 🙂 ja mam 160 ale uwielbiam mężczyzn od 185, wiem ze to chore ale powiem Ci dlaczego tak mam. Nigdy nie zwracałam na to jakiejś szczególnej uwagi, mój mąż miał chyba jakieś 180max

po rozwodzie miałam romans z mężczyzna 190, kolejny 193 i po prostu jakoś oszalałam 😉 od tego czasu, jak widzę wysokiego mężczyznę to od razu kojarzy mi się ze świetnym seksem 😄 

niestety nic na to nie poradzę 😄

Gość hahaha

Miałem takie sytuacje że w nocy siku i spać dalej 😴 potem wstaje i szok 😲 śpałem ze szkłem potłukłem żyrandol 😂

to musisz byc dużyuyyy a tego tam na dole tez masz takiego duuużego, że jak staniesz to szklanki ze stołów lecą? 

Gość gość

Poznaliśmy się na uczelni, mieliśmy super kontakt, czułem ,że jest chemia między nami. Kilka wspólnych imprez, zaproponowałem spotkanie. Powiedziała, że się zastanowi i temat umarł, ja ponawiałem pytanie, ale bez natarczywości, raz na jakiś czas, ale unikała odpowiedzi.

Na ostatniej imprezie trochę wcięta wyłożyła kawe na ławę - powiedział mi wprost, że super ze mnie facet, że jestem męski, przystojny, inteligentny itd, itp,  i powiedziała na koniec, że ją kręcą tylko  wysocy faceci 192cm + i ,że nic z tego nie będzie bo ona zawsze miała facetów min. 190,  i ,że nie chce mnie urazić i wyjść na infantylną, ale tak już ma, jedni wola blondynki i inni brunetki, a ona wysokich i nigdy nie zrobiła i nie zrobi wyjątku.

Ja mam 22 lata i w moim wieku sporo facetów ma tyle wzrostu co ja, oczywiście jest też dużo co ma 190, ale są i niżsi. Czy według obecnych standardów wzrost poniżej 190 to niski wzrost? To rozumiem, że wysoki to 200? Za 10 lat kobiety będą wymagać facetów o wzroście 250 cm, będziemy musieli przechodzić operację wydłużania kości 😄

nie, nie będziecie, trafiłes na jakąś wyjątkowo głupia i pusta i nie masz co analizowac. Przecież z czymś tak pustym i tak byś dobrej relacji nie stworzył

Gość Niewysoka

nie, nie będziecie, trafiłes na jakąś wyjątkowo głupia i pusta i nie masz co analizowac. Przecież z czymś tak pustym i tak byś dobrej relacji nie stworzył

Racja, gdyby dziewczyna chciała kogoś na stałe nie opowiadałaby takich głupot, bo szukałaby kogoś nie kierując się wzrostem. 

Gość gość

także spokojnie, wbrew temu co powiedziała jest skrajnie infantylna, czyli po prostu głupia jak but

Gość Jjkk

To się ciesz, że tak wyszło. Wyszło szydło z worka jaka to inteligentna babka 😛 Za żadne skarby nie chciałabym faceta, który tak płytko myśli, dla mnie to nie jest normalne 🤷

Gość Gość

Skończ pierd.olic każdy ma prawo przebierać w płci przeciwnej i wybrzydzać, ja ją kręcą 2 metrowi to niech ma 2 metrowego mężczyznę, 

Gość smutna

Wiesz wzrost 187cm jest bardzo wysoki, ja bylam z facetem ciut nizszym odemnie. I nigdy nie uwazalam ze wzrost jest mega istotny ogolnie osobowosc robi swoje.

Takze spokojnie spotkasz kobiete byc nowe nawet swojego wzrostu.

Tamta dziewczyna na pewno nie jest za ciekawym czlowiekiem, zapomnij o niej

Gość smutna

Wiesz wzrost 187cm jest bardzo wysoki, ja bylam z facetem ciut nizszym odemnie. I nigdy nie uwazalam ze wzrost jest mega istotny ogolnie osobowosc robi swoje.

Gość smutna

Gość gość

Skończ pierd.olic każdy ma prawo przebierać w płci przeciwnej i wybrzydzać, ja ją kręcą 2 metrowi to niech ma 2 metrowego mężczyznę, 

no jest, ale to głupie. Zwłaszcza zawieszenie sie na jednej, najmniej istotnej cesze jesli nie jest ona w żaden sposób istotna w związku.

Gość Max

Autorze, daj sobie z nią na luz. Po prostu nie spodobałeś się jej. Tak bywa. Każdy z nas przeżył taką sytuację. Spotkasz swoją druga połówkę. Cierpliwości. Bylebyś nie wpadł w stan desperacji i nie szukał na siłę. Ja zaliczyłem kilka odrzuceń i jakoś to przeżyłem. Spotkałem następnie piękną dziewczynę. Gdyby nie te wcześniejsze kosze, nigdy bym jej nie poznał. Wystarczyło tylko aby jedna z tych, które dały mi wcześniej kosza, zaakceptowałaby mnie. No i klops. Moją piękną poderwałby ktoś inny. 

Gość Gosc

Mężczyzn o wzroście od 189 cm według statystyk jest ok 1% populacji... Kurde, no na 100% z takim będzie 😂😂Raczej życie weryfikuje i skończy z sebixem 170 cm który jeszcze będzie ja zdradzał, życie 😂 naiwna... I głupia 

Gość Gość

Śmieszą mnie te komentarze facetów. Jak wy szukacie cycatej, dupiatej, blondynki czy niskiej to nikt was nie wyzywa od głupich czy infantylnych. A nie daj boże jak laska ma jakieś preferencje..

Gość Niewysoka

to jest naturalne, że sugerujemy się w pewnym stopniu wyglądem, w pewnym!   kobiety mogą lubić wysokich, mężczyźni cycate ale jeśli chcesz kogoś na stałe i zainteresuje swoją osobą, to głupie są juz takie wymówki, że niewystarczająco wysoki czy cycata. Wtedy wg mnie świadczy to o niedojrzałości. Dziewczyna może chce się pobawić jeszcze i dlatego nie zwraca uwagi na nic wiecej.

Gość Gość

"Za 10 lat kobiety będą wymagać facetów o wzroście 250 cm, będziemy musieli przechodzić operację wydłużania kości" 

To chyba Ty bo normalny facet ma w duupie zdanie bab. 

Gość Gość

Sluchaj 🙂 ja mam 160 ale uwielbiam mężczyzn od 185, wiem ze to chore ale powiem Ci dlaczego tak mam. Nigdy nie zwracałam na to jakiejś szczególnej uwagi, mój mąż miał chyba jakieś 180max

po rozwodzie miałam romans z mężczyzna 190, kolejny 193 i po prostu jakoś oszalałam 😉 od tego czasu, jak widzę wysokiego mężczyznę to od razu kojarzy mi się ze świetnym seksem 😄 

niestety nic na to nie poradzę 😄

Głupia piizda nie dziwię się że cie mąż zostawił pustaku

Gość gość

Śmieszą mnie te komentarze facetów. Jak wy szukacie cycatej, dupiatej, blondynki czy niskiej to nikt was nie wyzywa od głupich czy infantylnych. A nie daj boże jak laska ma jakieś preferencje..

ja akurat jestem kobieta i uważam z życiowego doświadczenia, że wybór ludzi po jednej cesze wyglądu, czy to d..., czy cycek, czy wzrost jest głupi i infantylny. Bo potem zycie i tak weryfikuje te bzdurne kwantyfikatory i okazuje sie ze ma sie chemie do faceta 175 cm, bo ma cechy przydatne w związku, albo płaska zawróciła w głowie nie wiadomo dlaczego. Te cycko-wzrosty to sa dobre dla infantylnych właśnie, młodych, którzy sobie naiwnie wyobrażają, zę ...mój przyszły to musi być podpalany blondyn, dokładnie 190, bo jak cm mniej to  tragedia, w niebieskiej koszuli, bo jak będzie miał inna to tragedia itp itd.Albo dla takich co są na etapie kolekcjonowania towaru do wyra tylko, to wtedy nie ważne co kto robi , mówi, jaki ma charakter byle miał ....

Oczywiście niech nikt sie nie zmusza do brania na siłe kogoś kto się w ogóle nie podoba, ale zasklepienie się w wymogach mierzonych co do milimetra skazuje na  to ze mozna pominąć kogoś fajnego, a rozpaczliwie dawać d... jakiemuś beznadziejnemu, bo wysoki

Gość Gość

Mężczyzn o wzroście od 189 cm według statystyk jest ok 1% populacji... Kurde, no na 100% z takim będzie 😂😂Raczej życie weryfikuje i skończy z sebixem 170 cm który jeszcze będzie ja zdradzał, życie 😂 naiwna... I głupia 

A co szmaato wysoki to nie zdradzi tepa kuurwo? 

Gość gość

A co szmaato wysoki to nie zdradzi tepa kuurwo? 

no cóż , nie rozumiesz jednozdaniowych wypowiedzi, a wyzywasz. Straszny jełop z ciebie, wiesz?

Gość gosc

no cóż , nie rozumiesz jednozdaniowych wypowiedzi, a wyzywasz. Straszny jełop z ciebie, wiesz?

Bo musiałaś koniecznie podkreślić że z niskim skończy i jeszcze odpisałaś mu źle cechy. Może niski kochać tak samo mocno jak wysoki

Gość gość

Bo musiałaś koniecznie podkreślić że z niskim skończy i jeszcze odpisałaś mu źle cechy. Może niski kochać tak samo mocno jak wysoki

po pierwsze to nie ja. Po drugie nie zrozumiałeś co panna napisała , a raczej zrozumiałeś bardzo prymitywnie  bez zrozumienia prawdziwego sensu wypowiedzi. Brak inteligencji i tyle- widocznie ejsteś z tych, do których trzeba sie zwracać krótko jak do psa (bez obrazy)- siad, leż, przynieś. Bo bardziej złozonych kwestii nie rozumiesz i reagujesz agresja

Gość Gosc

No to wybredna jest...rozumiem.jakby sama miała ponad 180cm, ale ma tyle samo co ja, tez mam 166cm o juz bym była zadowolona jakby facet miał 175-180cm. Wazne, żeby choc trochę był wyzszy, no moze nie 5cm (bo czasem amm.obcasy ale nieduze heh) ale z 10cm wyższy juz byłby ok. O wiele wazniejszy jest charakter i ogólny wygląd, wzrost to dodatek. A ona taka piękna jest i zgrabna, ze tak wybrzydza? Moze jej się całościowo się nie podobasz a wspomniała tylko o wzroście a to był pretekst.

Gość Gosc

Nie podobasz sie jej i juz. Gdybys jej pasowal pod innymo wzgledami to twoj wzrost nie bylby problemem. 

Nie badz pi.zda i nie zyzywaj dziewczyny bo sie jej nie podobasz

Gość Gość

To zawsze śmieszne, jak kobiety-karzełki co ledwo odrosły od ziemi chcą facetów ponad 190 cm. Przecież to wygląda jak ojciec z córką.