Gość ollll Napisano Luty 4, 2020 Ile kosztuje sztukateria elewacyjna? Czy to jest drogie? Ile trzeba dopłacić względem normalnego ocieplenia i wykończenia elewacji dla domu, który ma ok. 90 metrów kwadratowych powierzchni? Dzięki z góry za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ccca Napisano Luty 6, 2020 Mam coś takiego i polecam. Ogólnie pracuję w branży budowlanej i powiem Ci, że opinie klientów są różne, ale to nie ze względu na fakt, że z zasady taka sztukateria się sprawdza lub mnie sprawdza, tylko trzeba po prostu wybierać porządną. Jak chcesz kupić badziew z Chin to nie trzeba się dziwić, że może Ci pęknąć albo odpadnie. Jak chcesz mieć coś dobrego, to najlepiej poszukać polskiej firmy i może nawet trochę dopłacić, ale masz gwarancję, że to Ci się będzie trzymać. My do swojego domu kupowaliśmy od nich dom-design.com/?sztukateria-elewacyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mangosia 0 Napisano Kwiecień 16, 2020 Sztukateria elewacyjna nie musi być wcale droga, żeby nie wejść przypadkiem w dodatkowe koszta najlepiej jest to zlecić firmie która się tym zajmuje. Ja od siebie polecam Efez sztukateria, piękne prace i szybka realizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaWiem 0 Napisano Maj 16, 2020 Dużo ludzi poleca do elewacji firmę Efez Sztukateria, myślę ,że warto zaufać tym poleceniom, widziałam na własne oczy to co tworzą i jestem naprawdę pod dużym wrażeniem ich fachowego podejścia do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniSamoZuoo 0 Napisano Maj 21, 2020 Ja też polecam Efez Sztukateria! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tryptyk 0 Napisano Sierpień 25, 2020 Sugerując się tutejszymi opiniami postanowiłem postawić na sztukaterię elewacyjną wykonywaną przez firmę Efez Sztukateria i powiem szczerze, że jestem zachwycony tą współpracą! Wszystko od pierwszego telefonu przebiegło naprawdę bezproblemowo, ustaliliśmy czego oczekuję i dokładnie to otrzymałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VVerka 0 Napisano Sierpień 27, 2020 Jeśli chodzi o sztukaterię elewacyjną, nie ma chyba lepszej firmy która się tym zajmuje od Efez Sztukateria, robili u mnie i naprawdę polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Miszczak 0 Napisano Październik 1, 2020 Jestem zdania , że nawet jeżeli coś jest droższe to czasami warto zaryzykować u mnie taką sztukaterię elewacyjną również robiła wspomniana tutaj firma EFEZ I jestem mega zadowolony. Super to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek876 0 Napisano Październik 14, 2020 Najlepsze elewacje dla Ciebie stworzy Efez Sztukateria, jestem tego pewny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diabson 0 Napisano Październik 28, 2020 W 100% zgadzam się z przedmówcami! Efez Sztukateria nie ma sobie równych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhiteIsBlack 0 Napisano Listopad 12, 2020 Efez Sztukateria to naprawdę bezkonkurencyjna firma! Z Nimi wszystko pójdzie jak z płatka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KociMilosnik 0 Napisano Listopad 25, 2020 Dnia 12.11.2020 o 11:25, WhiteIsBlack napisał: Efez Sztukateria to naprawdę bezkonkurencyjna firma! Z Nimi wszystko pójdzie jak z płatka. Zgadzam się, a w dodatku bardzo szybko uporają się ze wszystkimi pracami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Passae 0 Napisano Grudzień 21, 2020 Efez i tylko Efez jeśli chodzi o sztuketerię dekoracyjną! Zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz potrafią stworzyć coś naprawdę pięknego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojasss 0 Napisano Styczeń 15, 2021 Również korzystałem z usług Efez Sztukateria i nie mam nic im do zarzucenia, prace wykonują naprawdę szybko, a po sobie zostawiają porządek. Ceny bardzo przystępne, a sam kontakt w zupełności bezproblemowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leissa 0 Napisano Luty 16, 2021 Do Sztukaterii elewacyjnel polecam tylko i wyłącznie Efez Sztukateria, nie mają sobie równych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DamaPiklowa 0 Napisano Luty 23, 2021 Z Efez Sztukateria masz pewność, że wszystko zostanie zrobione bardzo dokładnie, a przede wszystkim ładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neossa 0 Napisano Marzec 9, 2021 W trakcie wykańczania mojego nowego mieszkania postawiłam na usługi Efez Sztukateria i jestem bardzo zadowolona z końcowych efektów, jest pięknie i nie sztampowo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Besoska 0 Napisano Marzec 24, 2021 Efez Sztukateria i żadna inna firma, lepiej Ci nie wykończy mieszkania w dekoracyjny sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majeczkaa 0 Napisano Kwiecień 27, 2021 Jestem bardzo zadowolona z usług wyżej wymienianej firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aglers1 2 Napisano 6 Czerwiec U nas było mniej więcej tak 1. zamówiliśmy od kilku producentów próbki, żeby sprawdzić wzór i jakość Gotowe elementy można zamówić tutaj https://sklep.flexgips.com/pl/c/Sztukateria/47 2. namalowalismy na ścianach ołówkiem projekt - jako, że u nas dużo skosów trzeba było się namęczyć 3. policzyliśmy ile listew jest nam potrzebne, dołożyliśmy zapas na ewentualne błędy 4. cięliśmy ukośnicą i kleiliśmy na klej polecany przez producenta listew 5. z łączeniami było więcej zachodu, bo masa od producenta nie do końca mi pasowała 6. na końcu malowanie - przy tym najdłużej schodzi. porządne listwy nie są tanie, potrzebne będą: ukosnica elektryczna (może też być skrzynka ukosowa i brzeszczot ale nie polecam, ciężej uzyskać dobrą jakość), ołówek, miarka, laser i pistolet na kartusze do kleju i polecam w dwie osoby kleić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach