Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię czekoladę

Męskie uczucia

Polecane posty

Gość lubię czekoladę

Hejka☺️

Chcialabym Was zapytać chlopaki... Podoba Wam się  dziewczyna. Widujecie ja już jakis czas, jestescie zauroczeni ale ona jest wycofana i tajemnicza ale bardzo was intryguje. Sexu nie bylo!!!Chodzi mi o to czy myslicie i zastanawiacie jakby ja rozgrysc, o czym ona mysli czy raczej odpuszczacie i szukacie innego latwiejszego obiektu. 

Gość xyz

Dopiero co miałem taką sytuację.  Kazdy ma  swoje granice i w pewnym momencie miałem dość. Zdecydowanie odpuszczam w takiej sytuacji. Dla mnie to manipulantka a z taka na dłuższa metę potrafi nieźle zryć psychikę.

Wiesz. Wszystko do pewnego momentu. Na początku można grać niedostępną/niedostępnego ale są pewne granice. Każdy ma inne.

Gość Onsam

Rozgryzam, pytam zapraszam aż w  końcu to ona powie nie. Ja raczej lubię tajemnice.

Gość Ogarnij się

To jest chłoptasia tylko w waszych głowach. Poprostu zaproście na kawę a nie patrzycie z daleka i sobie dziwne domysły robicie . To z wami coś nie tak!

Gość lubię czekoladę

Dzięki. Doceniam wasze odpowiedzi. Raczej nie manipuluje ale lubie na poczatku trzymać dystans, zwlaszcza że nie wiadomo co czuje druga strona. 

Gość Igor

Zdecydowanie myślę o niej

Teraz piszę z taką laską właśnie, która jest mega tajemnicza i mi się to podoba 🙂

Gość Gość

Jak kobiecie zależy, to nie zgrywa żadnej zdystansowanej, bo się boi, że straci fajnego faceta. 

Gość Gość

Jak kobiecie zależy, to nie zgrywa żadnej zdystansowanej, bo się boi, że straci fajnego faceta. 

Gość Zakochany

Chcę ją ruuchac i jest dla mnie bogini. Tak właśnie mam, dać jej klapsa i wgryzc się w szyję jak wampir