Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 La Baquette

Makaron

Polecane posty

Go艣膰 La Baquette

to knypek!!!馃榾

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Danie na 艣niadanie

Ciekawe czy Polacy polubi膮 makaron z makrel膮... Mix 艣rednio apetyczny, ale gdyby dobrze to przyrz膮dzi膰, to聽mo偶e i聽da艂oby si臋 to skonsumowa膰聽w porze lunchowej...馃馃槢

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki jeden

Wyci膮ga do nas r臋k臋, wi臋c si臋 z niego nie 艣miejcie. Nie macie poj臋cia, jaki zasi臋g ra偶enia ma kafeteria. Ja kiedys napisa艂em, 偶e na miejscu kr贸lowej brytyjskiej by艂bym niemi艂y dla mehan, i po kilku miesi膮cach sie tam posypa艂o. Pewnie ma tu swoje wtyki, kt贸rzy jej t艂umacz膮 na angielski nasze m膮dro艣ci聽馃槈馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki jeden

Kto艣 jednak powinien mu zwr贸ci膰 uwag臋, 偶e nie powinien tak maltretowa膰 w艂asnych obywateli. Tam si臋 dziej膮 straszne rzeczy, ludzie trac膮 oczy, r臋ce, a niekt贸rzy nawet zostali zabici.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lady Di

Wyci膮ga do nas r臋k臋, wi臋c si臋 z niego nie 艣miejcie. Nie macie poj臋cia, jaki zasi臋g ra偶enia ma kafeteria. Ja kiedys napisa艂em, 偶e na miejscu kr贸lowej brytyjskiej by艂bym niemi艂y dla mehan, i po kilku miesi膮cach sie tam posypa艂o. Pewnie ma tu swoje wtyki, kt贸rzy jej t艂umacz膮 na angielski nasze m膮dro艣ci聽馃槈馃槃

To pewnie dowiedzia艂a si臋, 偶e ta ich monarchia to jedna wielka farsa i z艂odziejstwo oraz marnotrawstwo! Ale, s膮 jak pacynki, kt贸re umilaj膮 czas plebsowi...馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lady Di

On wyci膮ga 艂ap臋, bo nie ma wyj艣cia... wie, 偶e jak tego nie zrobi to si臋 pogr膮偶y. A tak poza tym, to w czasie jego kampanii wyborczej byli艣my jego wrogiem nr 1! Na tej filozofii opar艂 ca艂膮 swoj膮 walk臋 o tron. Krytykowa艂 nas, 偶e hej, a偶 wi贸ry lecia艂y, a teraz pieprzy, 偶e nigdy z艂ego s艂owa na Polsk臋 nie powiedzia艂! 艁garz!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nice

聽Ale, s膮 jak pacynki, kt贸re umilaj膮 czas plebsowi...馃槈

No i dlatego maj膮 racj臋 bytu. Przeszkadza艂oby mi to, gdyby kto艣 z ich powodu g艂odowa艂,聽jak w ubieg艂ych stuleciach, ale chyba ju偶 tak nie jest. A 偶ywy skansen zawsze warto obejrze膰. Nie m贸wi膮c ju偶 o tym, 偶e dostarczaj膮聽mediom temat贸w do wa艂kowania, wi臋c pewnie istniej膮 te偶 entuzja艣ci monarchizmu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nice

On wyci膮ga 艂ap臋, bo nie ma wyj艣cia... wie, 偶e jak tego nie zrobi to si臋 pogr膮偶y. A tak poza tym, to w czasie jego kampanii wyborczej byli艣my jego wrogiem nr 1! Na tej filozofii opar艂 ca艂膮 swoj膮 walk臋 o tron. Krytykowa艂 nas, 偶e hej, a偶 wi贸ry lecia艂y, a teraz pieprzy, 偶e nigdy z艂ego s艂owa na Polsk臋 nie powiedzia艂! 艁garz!!!

Mnie tez on wkurza, ale skoro zacz膮艂 nas kokietowa膰, to trzeba sprawdzi膰, jakie korzy艣ci z tego dla nas wynikn膮.聽

No i jestem zdania, 偶e kto艣 powinien przem贸wi膰 mu do rozumu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

najzabawniejsze by艂o por贸wnanie Europy do Usa, i to 偶e w obecnej Europie wyst臋puje wi臋ksza wielokulturowo艣膰 ni偶 tam, chyba聽my艣li聽偶e jak nazwozi w kontenerach muzu艂ma艅skich uchod藕c贸w i zakwateruje w obozach聽zwi臋kszy z automatu r贸偶norodno艣膰聽馃槀

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cejrowski

najzabawniejsze by艂o por贸wnanie Europy do Usa, i to 偶e w obecnej Europie wyst臋puje wi臋ksza wielokulturowo艣膰 ni偶 tam, chyba聽my艣li聽偶e jak nazwozi w kontenerach muzu艂ma艅skich uchod藕c贸w i zakwateruje w obozach聽zwi臋kszy z automatu r贸偶norodno艣膰聽馃槀

Przecie偶 rdzenna ludno艣膰 w USA to Indianie. Ca艂a reszta przyby艂a tam ze wszystkich kraj贸w Europy, z Afryki, z Azji, a opr贸cz tego z Meksyku i innych kraj贸w Ameryki Po艂udniowej. I cho膰by do Europy sprowadzi膰 wszystkie kraje bliskiego wschodu to b臋dzie mia艂o ma艂y wp艂yw na r贸偶norodno艣膰, bo ich kultura jest wci膮偶 t膮聽sam膮, Islam to islam. Takie same tradycje, ta sama moralno艣膰 lub jej brak, ta sama mentalno艣膰, styl, ubi贸r i d偶izas lacze馃槃. To samo dzieje si臋 w przypadku pa艅stw Ameryki 艁aci艅skiej, niewa偶ne sk膮d聽pochodz膮, bo latynosi to latynosi. I tyle. Wg mnie ju偶 bardziej r贸偶ni膮 si臋 mi臋dzy sob膮 Azjaci.

Udost臋pnij ten post