Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga

Czy któraś usuwała makijaż permanentny?

Polecane posty

Gość Olga

Tak jak w temacie, czy któraś usuwała? Zrobiłam sobie kreskę na powiece w ten sposób i cóż, myślałam, że to będzie lepiej wyglądać. Może źle trafiłam, a może tak to wygląda. Niemniej jednak chciałabym się tej kreski pozbyć.

Gość Kasia

A już jesteś po etapie uzupełnienia pigmentu? Po pierwszej sesji zwykle kreska jest trochę niewyraźna.

Gość Olga

Niestety tak, mi się to kompletnie nie podoba, dalekie to od ideału. Wolę usunąć.

Gość Olga

Niestety tak, mi się to kompletnie nie podoba, dalekie to od ideału. Wolę usunąć.

Też tak kiedyś miałam, ale trafiłam na niewprawioną osobę. Makijaż usuwałam za pomocą lasera starwalker w krakowskiej klinice vesuna. Z resztą tutaj możesz poczytać jak to wygląda: https://vesuna.pl/blog/jak-usunac-makijaz-permanentny/ . Po kilku sesjach udało się zlikwidować go w całości. Wiem jedno, już nigdy się nie zdecyduje na taką formę makijażu.

A czy to boli? Bo makijaż bolał mnie strasznie, więc jak pomyśle o jego usuwaniu to jakoś się boję.

Usuwanie mnie nie bolało, może minimalny dyskomfort, ale dla mnie ważniejszy był efekt. Znowu wyglądałam jak człowiek, a to najważniejsze.

poszłam za Twoją radą i też zapisałam się na laserowe usuwanie makijażu permanentnego, teraz tylko pozostaje czekać na swoją kolej.