Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rysiek

Ustawa podpisana przez prezydenta rozwiąże problem odpowiedzialności sędziów za łamanie prawa i nieprzestrzeganie Konstytucji.

Polecane posty

Gość Gość

Dokładnie tak jak ze samolotów zrzucane są dziki zarażone ASF

Jeden musiał upaść tobie na łeb. 

Gość Gość

Nie odrobileś zadania domowego, gdzie ja napisałam że szkoda mi Milewskiego

No to skoro ci go nie szkoda, to na ch... go bronisz? Już ci pisałam, że przeniesienie to nie jest żadna kara. W taki sam sposób karali księży, zamiast wywalać z Kościoła, to ich przenosili do innej parafii. Brak podwyżki, to również nie jest żadna kara. Juszczyszynowi również wymierzono za małą karę. Skoro został zawieszony i nic nie robi, to nie powinien dostawać żadnych pieniędzy.

Gość Gość

Nie odrobileś zadania domowego, gdzie ja napisałam że szkoda mi Milewskiego

No to skoro ci go nie szkoda, to na ch... go bronisz? Już ci pisałam, że przeniesienie to nie jest żadna kara. W taki sam sposób karali księży, zamiast wywalać z Kościoła, to ich przenosili do innej parafii. Brak podwyżki, to również nie jest żadna kara. Juszczyszynowi również wymierzono za małą karę. Skoro został zawieszony i nic nie robi, to nie powinien dostawać żadnych pieniędzy.

Gość Gość

Nie zgadzam się z tobą ani w kwestii Milewskiego który w 2012 r podniósł dotkliwą karę, ani tym bardziej w kwestii Juszczuszyna gdyż jego postawa według mnie wymaga olbrzymiej odwagi, jedynie to w sprawie bezkarnych księży pod/filów mam podobne zdanie.

Gość Gość

Nie zgadzam się z tobą ani w kwestii Milewskiego który w 2012 r podniósł dotkliwą karę, ani tym bardziej w kwestii Juszczuszyna gdyż jego postawa według mnie wymaga olbrzymiej odwagi, jedynie to w sprawie bezkarnych księży pod/filów mam podobne zdanie.

Ja również się z tobą nie zgadzam. Milewski nie poniósł żadnej kary. Przeniesienie to nie jest żadna kara. Juszczyszyn jakby nie miał POparcia od swojej partii, to by siedział cicho. Ja wcale się nie dziwię, że sędziowie nie chcą Izby Dyscyplinarnej. Do tej pory sędziowie byli bezkarni, robili co chcieli, za przestępstwa i wykroczenia koledzy ich uniewinniali, a teraz poczuli nad sobą bat, więc się buntują że nie chcą tego bata. Nikt nie lubi mieć bata nad sobą, ale tak jak wojsko ma Żandarmerię, policja Biuro Spraw Wewnętrznych, tak koniecza jest Izba Dyscyplinarna w sądzie. Gdyby w latach 90-tych tą izbę wprowadzono, to teraz nie byłoby patologii w sądach.

Gość Gość

Aj matołku czy ty zawsze musisz kłamać. Kara Milewskiego to pięć lat bez podwyżek, to usunięcie dyscyplinarne w 2012 z urzędu prezesa, 5 cio letni zakaz podwyżek i awansowania, zasiadania w kolegium sądu i braku możliwości ponownego sprawowaniu funkcji prezesa,