Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila31

Czy ja jestem normalna czy już poj****na? Doradzcie proszę!

Polecane posty

Gość Kamila31

Hej

mam 31 lat w Moim  życiu zdarzały się rożne patologie, od tego  że nie widziałam ile jest województw w Polsce po błędy w mailach. Poem tak: mam prace po znajomości w której zarabiam trzy na reke miesięcznie. Jestem upośledzona (nie mam diagnozy ale czuje że coś jest nie tak 😞 i nie wiem jak t sprawdzić. Robie błędy a w pracy w mailach wiecie jak to jest ciężko i obciach. Poza tym pije prae razy pod koniec pracy i mowie sama do siebie jak mnie nikt nie słyszy. Często też jak pije w zaciszu domowym nagrywam się na telefon swój jak bym mówiła do swoich fanów. Mam niby mgr ale i tak jestem tłumokiem bo mam dysleksje. Wszystko mnie podłamuje a przez picie wydaje coraz więcej i mam spuchnięta buzię :(. Jest coraz gorzej i do tego waze 73 kilo przy 170. Jak mogę ie zmienić tego lenia i sprawdzu c czy nie jetem pierdzienieta? Dziękuje za rady.

Gość z miasta Katowice

Mój typ, dałabyś trochę podupcyć? 🙋🏻‍♂️

Gość hehehehe

Hej

mam 31 lat w Moim  życiu zdarzały się rożne patologie, od tego  że nie widziałam ile jest województw w Polsce po błędy w mailach. Poem tak: mam prace po znajomości w której zarabiam trzy na reke miesięcznie. Jestem upośledzona (nie mam diagnozy ale czuje że coś jest nie tak 😞 i nie wiem jak t sprawdzić. Robie błędy a w pracy w mailach wiecie jak to jest ciężko i obciach. Poza tym pije prae razy pod koniec pracy i mowie sama do siebie jak mnie nikt nie słyszy. Często też jak pije w zaciszu domowym nagrywam się na telefon swój jak bym mówiła do swoich fanów. Mam niby mgr ale i tak jestem tłumokiem bo mam dysleksje. Wszystko mnie podłamuje a przez picie wydaje coraz więcej i mam spuchnięta buzię :(. Jest coraz gorzej i do tego waze 73 kilo przy 170. Jak mogę ie zmienić tego lenia i sprawdzu c czy nie jetem pierdzienieta? Dziękuje za rady.

tak stalkerze jesteś upośledzony 

Gość Kamila31

Mój typ, dałabyś trochę podupcyć? 🙋🏻‍♂️

Dobra ale pokaż pindola kaleko

Gość heheheheehehe

Dobra ale pokaż pindola kaleko

Przecież ty masz pindola po//j//e///b///je

Gość Kamila31

Przecież ty masz pindola po//j//e///b///je

Jestem kobieta więc mam cippe nie pena

Gość mmm

Jestem kobieta więc mam cippe nie pena

i pupę przesłodką .

Gość dziwne ale prawdziwe

i pupę przesłodką .

Jak założyłeś taki profil - nik kobiecy pod kobietę bydlaku to tworzysz ścierwo te tematy