Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamara456

Zacznę od tego że mam 25 lat mieszkam z rodzicamii bratem , pracuje razem mam 3 lata pracy , jakieś 8 tysięcy na koncie i ostatnio dopadły mnie takie myśli że

Polecane posty

boje się że nie wyjdę za mąż pomimo tego że mam dwóch kolegów z którymi chodziłam do gimnazjum i nadal mam z nimi kontakt , że w przyszłości nie będzie mnie stać na kupno własnego mieszkania pomimo tego że do tego dążę a już nie wspomnę o przyszłej emeryturze mam kuzynkę która jest dwa lata starsza i tak naprawdę odbyła tylko staż pracowała 2 czy 3 lata w zakładzie ma dziecko mieszka z rodzicami i kiedyś jak rozmawiałam z nią o tych moich myślach to powiedziała o czym ja myślę w tak młodym wieku , po za tym tak jak już wspomniałam pracuje z czego powinna się tak naprawdę cieszyć bo w moim mieście ciężko o pracę i chociaż praca nie jest aż taka zła i wspolpracownicy sa w porządku to tak naprawdę idę do tej pracy bo idę w poprzednich pracach było tak samo ludzie byli w porządku a i tak szłam bo szłam i nie chodzi tutaj że nie chce mi się pracować bo czasem chce sobie coś kupić a co najważniejsze kupić  mieszkanie w przyszłości no i też emerytura im więcej mamy przepracowanych lat to jest większa ale pomimo tego i tak idę do tej pracy bo muszę a wiadomo inaczej się idzie do pracy która sprawia nam radość i przyjemność. Lubię oglądać programy o tematyce ślubnej nawet kiedy byłam młodsza miałam zeszyt w którym wklejalam suknie ślubne bukiety sale weselne nieraz przychodzą mi do głowy pomysły jak ustroić sale czy kościół nawet chciałabym pracować w branży ślubnej bo wg mnie coś w tym musi być skoro mnie do tego ciągnie . Ukończyłam kurs florystyki i szkole policalna w tym kierunku i w kierunku rejestratorki medycznej . Z zawodu jestem kucharzem i kiedy wybierałam tą szkołę to jeszcze nie wiedziałam co chce w życiu robic a że lubię gotować i kuzyn który jest w moim wieku też więc razem z nim poszlam do tej szkoły pamiętam że kiedy wybierałam szkole miałam do wyboru liceum o kierunku aktorsko teatralnym i nieraz trochę żałuję że jej nie wybrałam i jak nie raz oglądam film czy serial to zazdroszczę tym aktorom że robią w życiu to co kochają co sprawia im radość i przyjemność i dostają za to pieniądze nieraz myślę jakby to było gdybym np była aktorką i miała swoją firmę która zajmuje się strojeniem sal i kościołów na ślub czy wesele czy wtedy byłabym że tak powiem spełniona zawodowo i czy  życie wtedy sprawiało by mi radość  . Pomimo tego że pracuje że mam pieniądze na koncie to wciąż mi czegoś brak i czuję się że jestem no nie wiem niespełniona zawodowo nie mam chłopaka 😞 . Pisze na forum bo nie wiem czy jest ktoś jeszcze kto tak ma czy ze po prostu ze mną jest coś nie tak 😞

Ps mam nadzieję że poważnie odniesiecie się do mojego tematu