Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosia

Moja strona do przeliczania kredytów hipotecznych

Polecane posty

Gość Tosia

kalkulatorkredytu.com

To moja autorska stronka z kalkulatorem kredytów hipotecznych. Od kredytobiorcy dla kredytobiorców - pro publico bono 😉 Dla tych, którzy chcą jak najmniej zapłacić za kredyt i pozbyć się go jak najszybciej. Nie jest to typowy kalkulator kredytowy, ma kilka 'interesujących' opcji więcej.

Różni się od innych kalkulatorów tym, że można sprawdzić:
- ile wyniosą nasz koszta dodatkowe (tak chętnie zapominane w innych kalkulatorach bankowych), np. opłaty stałe (np. ubezpieczenie na zdrowie 25zł/mies.) lub opłaty zmienne (zależne od pozostałej kwoty kredytu, np. ubezpieczenie na mieszkanie 0.035%/mies.)
- jak zachowa się kredyt po nadpłacie (na skrócenie lub zmniejszenie raty - jednorazowe lub regularne nadpłaty)
- jak zachowa się kredyt, gdy zmieni się Wibor
- czy kredyt będzie bezpieczny dla naszego budżetu (DTS)

Pozdrawiam wszystkich i życzę życia bez odsetek! 😉

Gość Bartek

kalkulatorkredytu.com

To moja autorska stronka z kalkulatorem kredytów hipotecznych. Od kredytobiorcy dla kredytobiorców - pro publico bono 😉 Dla tych, którzy chcą jak najmniej zapłacić za kredyt i pozbyć się go jak najszybciej. Nie jest to typowy kalkulator kredytowy, ma kilka 'interesujących' opcji więcej.

Różni się od innych kalkulatorów tym, że można sprawdzić:
- ile wyniosą nasz koszta dodatkowe (tak chętnie zapominane w innych kalkulatorach bankowych), np. opłaty stałe (np. ubezpieczenie na zdrowie 25zł/mies.) lub opłaty zmienne (zależne od pozostałej kwoty kredytu, np. ubezpieczenie na mieszkanie 0.035%/mies.)
- jak zachowa się kredyt po nadpłacie (na skrócenie lub zmniejszenie raty - jednorazowe lub regularne nadpłaty)
- jak zachowa się kredyt, gdy zmieni się Wibor
- czy kredyt będzie bezpieczny dla naszego budżetu (DTS)

Pozdrawiam wszystkich i życzę życia bez odsetek! 😉

Ja też Ciebie pozdrawiam DZIEWICO.