Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Tosia

Moja strona do przeliczania kredyt贸w hipotecznych

Polecane posty

Go艣膰 Tosia

kalkulatorkredytu.com

To moja autorska stronka z kalkulatorem kredyt贸w hipotecznych. Od kredytobiorcy dla kredytobiorc贸w - pro publico bono 馃槈 Dla tych, kt贸rzy chc膮 jak najmniej zap艂aci膰 za kredyt i pozby膰 si臋 go jak najszybciej. Nie jest to typowy kalkulator kredytowy, ma kilka 'interesuj膮cych' opcji wi臋cej.

R贸偶ni si臋 od innych kalkulator贸w tym, 偶e mo偶na sprawdzi膰:
- ile wynios膮 nasz koszta dodatkowe (tak ch臋tnie zapominane w innych kalkulatorach bankowych), np. op艂aty sta艂e (np. ubezpieczenie na zdrowie 25z艂/mies.) lub op艂aty zmienne (zale偶ne od pozosta艂ej kwoty kredytu, np. ubezpieczenie na mieszkanie 0.035%/mies.)
- jak zachowa si臋 kredyt po nadp艂acie (na skr贸cenie lub zmniejszenie raty - jednorazowe lub regularne nadp艂aty)
- jak zachowa si臋 kredyt, gdy zmieni si臋 Wibor
- czy kredyt b臋dzie bezpieczny dla naszego bud偶etu (DTS)

Pozdrawiam wszystkich i 偶ycz臋 偶ycia bez odsetek! 馃槈

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Bartek

kalkulatorkredytu.com

To moja autorska stronka z kalkulatorem kredyt贸w hipotecznych. Od kredytobiorcy dla kredytobiorc贸w - pro publico bono 馃槈 Dla tych, kt贸rzy chc膮 jak najmniej zap艂aci膰 za kredyt i pozby膰 si臋 go jak najszybciej. Nie jest to typowy kalkulator kredytowy, ma kilka 'interesuj膮cych' opcji wi臋cej.

R贸偶ni si臋 od innych kalkulator贸w tym, 偶e mo偶na sprawdzi膰:
- ile wynios膮 nasz koszta dodatkowe (tak ch臋tnie zapominane w innych kalkulatorach bankowych), np. op艂aty sta艂e (np. ubezpieczenie na zdrowie 25z艂/mies.) lub op艂aty zmienne (zale偶ne od pozosta艂ej kwoty kredytu, np. ubezpieczenie na mieszkanie 0.035%/mies.)
- jak zachowa si臋 kredyt po nadp艂acie (na skr贸cenie lub zmniejszenie raty - jednorazowe lub regularne nadp艂aty)
- jak zachowa si臋 kredyt, gdy zmieni si臋 Wibor
- czy kredyt b臋dzie bezpieczny dla naszego bud偶etu (DTS)

Pozdrawiam wszystkich i 偶ycz臋 偶ycia bez odsetek! 馃槈

Ja te偶 Ciebie pozdrawiam DZIEWICO.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach