Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dream9604

Dziwna sprawa

Polecane posty

Hej , sprawa wygląda w ten sposób że mialam urodziny w ktore mial przyjsc moj chlopak przedtem uprzedzil mnie że zamowil dla mnie prezent ktorego jeszcze nie ma bo mu nie doszedl(oczywiscie zrozumialam nie bylam zla,  normalne )i dodal jeszcze ze dostane go w innym terminie. Minął miesiac nie dostalam nic, nie wspomnial nawet o tym slowem od tamtej pory , ja tez sie nic nie upominalam bo oczywiscie nie jest to zaden obowiazek tylko dobra wola , jednak jest mi troche przykro z tego powodu ...tym bardziej ze on ode mnie dostal prezent urodzinowy..co o tym sądzicie ? Żeby nie bylo nie jestem materialistką 

Gość gość

Brzydko się zachował. Ja powiedziałabym mu, że coraz bardziej się niecierpliwię na prezent i że strasznie długo trzyma mnie w niepewności 🙂

Gość Gość

Jak on teraz nie daje Ci prezentów to co będzie później...

Gość Gość

Może naprawdę nie ma pieniędzy, może ma ciężką sytuację w domu. Ludzie się tego wstydzą i ukrywają to. Myślisz że on się z tym źle nie czuje. Pomysl . Jest tak. Nie ma kasy. I nie ma skąd wziąć. A teraz jeszcze walentynki. Musi mu być przykro musi udawać że jest ok. Skąd wiesz jaka ma sytuację, może jego rodzice mając problemy finansowe.

Gość Gość

Puste lale tylko o prezentach myślą

Gość Gość

Gdyby Cię kochał to przynajmniej kwiatki za 5 zł by kupił. Skąpiradło, ale pewnie na piwo ma

Gość Gość

Jak on teraz nie daje Ci prezentów to co będzie później...

Dokładnie, dziewczyno lepiej pożegnaj tego faceta i znajdź innego który przynajmniej czekoladki albo kwiatka Ci kupi

Gość Gość

Ja też nie jestem materialistką, ale przynajmniej na imieniny i urodziny powinnaś dostać choćby mały prezent. 

Gość Gość

Gdyby Cię kochał to przynajmniej kwiatki za 5 zł by kupił. Skąpiradło, ale pewnie na piwo ma

Raczej życia lepiej nie spędzać z dupkiem, któremu się nie chce nawet kwiatka kupić

Gość Gość

Ja też nie jestem materialistką, ale przynajmniej na imieniny i urodziny powinnaś dostać choćby mały prezent. 

Ale Ci się gołodupiec trafił, pewnie na swoje rozrywki ma. Przemyśl to dziewczyno, czy warto z takim palantem być

Gość Gość

Ale Ci się gołodupiec trafił, pewnie na swoje rozrywki ma. Przemyśl to dziewczyno, czy warto z takim palantem być

Ale palant nawet cukierków lub kwiatka Ci nie kupił

Gość Gość

Ale palant nawet cukierków lub kwiatka Ci nie kupił

Straszna, tak się nie zachowuje facet, który kocha

Gość Gość

Straszna, tak się nie zachowuje facet, który kocha

Również tak uważam, jeżeli by Cię kochał to dał by Ci na urodziny choć mały prezent.

Na pierścionek nie masz co liczyć, pogoń gnoja