Gość Gość Napisano Luty 8, 2020 Miał ktoś z was tam konto, możecie coś powiedzieć o tym miejscu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Luty 8, 2020 Nie ma spamu i hejtu jak na kafe bo moderacja pilnuje tam ciągle. Ale jest wiele mniej ludzi niż tutaj, aktywnie pisze może z 10 osób i w sumie czasem nie ma tam co robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2020 Nie ma spamu i hejtu jak na kafe bo moderacja pilnuje tam ciągle. Ale jest wiele mniej ludzi niż tutaj, aktywnie pisze może z 10 osób i w sumie czasem nie ma tam co robić Masz ten konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Luty 8, 2020 Masz ten konto? Tak ale dawno już tam nie byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2020 Tak ale dawno już tam nie byłem Dlaczego nie? nudziłes sie czy wolisz hejt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Luty 8, 2020 Dlaczego nie? nudziłes sie czy wolisz hejt. Może nie tyle nudziłem, ale nieodpowiadało mi w paru kwestiach, powiedzmy że czasem jest tam zbyt stronniczo w pewnym kierunku politycznym do którego mam przeciwne poglądy, kwestie osobiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2020 Może nie tyle nudziłem, ale nieodpowiadało mi w paru kwestiach, powiedzmy że czasem jest tam zbyt stronniczo w pewnym kierunku politycznym do którego mam przeciwne poglądy, kwestie osobiste Polityka dzieli ludzi co widać w naszym kraju. I tam gdzie toczą się rozmowy na tematy polityczne ludzie nie potrafią się opanować.To wtedy dochodzi do napięć i kłótni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 8, 2020 Tak ale dawno już tam nie byłem Jesteś facetem To dlaczego masz dziewczynę w avatarze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Luty 8, 2020 Jesteś facetem To dlaczego masz dziewczynę w avatarze ? bo mogę ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 8, 2020 bo mogę ;d Ładna.Podobają ci się rude? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Luty 8, 2020 Ładna.Podobają ci się rude? akurat ta tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurka podwodna 5 Napisano Styczeń 26, 2023 Jest ewakuacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach