Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana

MOja siostra się naćpała

Polecane posty

Gość Załamana

Witam mam 26 lat i razem z moja przyjaciółka (27) i z moja siostra 20 letnia ostatnio byliśmy na imprezie w takim jednym klubie. Razem z moja koleżanka wzięłyśmy tabletkę extasy siostrze tez dałam potem po jakichś 2h wzięłyśmy kolejna porcje ja i moja koleżanka zachowywalysmy się normalnie a mojej siostrze zaczęło niezle odwalać (nie będę pisac szczegółów) zaczęła potem płakać aż w końcu zemdlała. Zadzwoniłyśmy po karetkę siostra jutro wychodzi ze szpitala ... co ja mam robić ? Boje się ze to moja wina ...:(

Oczywiście że to Twoja wina.  I także Twojej siostry i Przyjaciółki.  Wszystkie w tym bralyscie udział.  Nikt nie jest idealny - dragi są i będą w szczególności na imprezach.  Ale nie kazdemu służy - przykład np Twojej siostry.  Oby się poskładała do końca i na przyszłość 2 x pomyślcie.  Zresztą po co brać to ... to nie wiem.  Sama nie raz spróbowałam kiedyś i szczerze ? Nic mi to pożytku nie przyniosło a co najwyżej a może " aż " zdychalam z 3 dni ... Na szczęście to przeszłość i przeszłością zostanie ! 🙂 Ale to samemu trzeba podjąć decyzję i zdać sobie sprawę - że w rzeczywistości człowiek tylko się upośledza i to z własnej decyzji i woli.  A to nie jest dobre ! Mało ludzi zdaje sobie sprawę że po jakichkolwiek używkach tworzą się np stany depresyjne. Lepiej żyć trzeźwo i zawsze mieć dobry humor.  🙂

Gość gość

Oczywiście że to Twoja wina.  I także Twojej siostry i Przyjaciółki.  Wszystkie w tym bralyscie udział.  Nikt nie jest idealny - dragi są i będą w szczególności na imprezach.  Ale nie kazdemu służy - przykład np Twojej siostry.  Oby się poskładała do końca i na przyszłość 2 x pomyślcie.  Zresztą po co brać to ... to nie wiem.  Sama nie raz spróbowałam kiedyś i szczerze ? Nic mi to pożytku nie przyniosło a co najwyżej a może " aż " zdychalam z 3 dni ... Na szczęście to przeszłość i przeszłością zostanie ! 🙂 Ale to samemu trzeba podjąć decyzję i zdać sobie sprawę - że w rzeczywistości człowiek tylko się upośledza i to z własnej decyzji i woli.  A to nie jest dobre ! Mało ludzi zdaje sobie sprawę że po jakichkolwiek używkach tworzą się np stany depresyjne. Lepiej żyć trzeźwo i zawsze mieć dobry humor.  🙂

pokaż ciipe

Gość Zalamana

Boje się co powie lekarz itp 

Gość Załamana

No pomocy 

Gość Załamana

....