Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konfederacja. W.i N.

prawo i sprawiedliwość skazało emeryta kradzież cukierka - niech go oswobodzi z niełaski państwa andrzej duda. SKoro ułaskawiał miliardy cięższych przestępców.

Polecane posty

R..n W..k, emeryt ze Szczecina, jest winny kradzieży w sklepie cukierka o wartości 40 groszy. Ma zapłacić 20 zł grzywny i pokryć zryczałtowane koszty sądowe w kwocie 100 zł – taki wyrok zapadł w czwartek w Sądzie Rejonowym w Kołobrzegu.

Sędzia Klaudia Juraszczyk rozpoczęła i zakończyła na jednej rozprawie przewód sądowy w sprawie obwinionego o kradzież w sklepie jednego cukierka o wartości 40 groszy R..a W...a (zezwolił na publikację danych osobowych), 70-letniego emeryta ze Szczecina.

– Sąd uznaje obwinionego za winnego popełnienia wykroczenia (…) i za to wymierza mu karę grzywny w wysokości 20 zł – poinformowała sędzia Juraszczyk, ogłaszając wyrok. W...k ma również zapłacić 100 zł zryczałtowanych kosztów sądowych.

/Polskie Radio 24/

komentarz Konfederacji W.i N.

andrzej duda zakłamany szczenisyn z pokłosia adwarpiego na melizolich-  ---- jeżeli tego nie rozumiesz, to czytaj po prostu: żyd z pałąku służby żydowskiej - diabeł z anachistanu, zwiedziony pokusą żydowskiego snu o potędze zdrajca przedni, żołnierz wbijający Ranę Chrystusowi.   My tą Ojczyznę zawierzyliśmy już Matce Bożej.  A Jezus jest Naszym zbawicielem.

Jak długo klęczy andrzej duda ?  przed żydami........ niektórzy w tym czasie zrobili już szkoły żydowskie, których nie reformował andrzej duda psi syn.

A czy zdobędzie się w swojej kuopie na odwagę uniewinnienia - lub ułaskawienia naszego bohatera radzącego sobie w pis-im kraju ?

Dla mnie Romanie nie jesteś winny.   Ostatnio w biedronce nie doniosłem 70 groszy, bo kasjerka nie miała wydać z 50 zołtych, a drobnych miałem tyle, że brakło 70 groszy.

Pomyślałem, skoro żydom poddają się portugalsi z biedronki i wolą zrobić z polski anarchistan bez gotówki, to ja żydom nie będę dosyłał/donosił 70 groszy.

To już nie są przelewki, że grzech czy nie grzech, biedronka współpracuje z żydami, żeby zrobić w polsce a potem na całym świecie niewolnictwo cyfrowe.

Polska bez gotówki straci tożsamość - zablokowanie konta polakowi, który dla pokazzANIA KIM ON JEST BO PŁACI W BIEDRONCE TELEFONEM, KARTĄ, CZIPEM, PSA OBROŻĄ, TO NIE WIE, ŻE WYŁĄCZENIE KONTA W BANKU LUB JAKIMŚ WIRTUALU TO DLA ŻYDA BĘDZIE JEDEN TELEFON.!!!! A POLAK ZDECHNIE Z GŁODU, PONIEWAŻ NIE BĘDZIE MYŚLAŁ I POSTĘPOWAŁ TAK JAK CHCE ŻYD.

ŻYD JEST WROGIEM JEZUSA CHRYSTUSA.  A POTEM ZYD ZADZWONI DO CIEBIE - PRZYWIEŻ ŻONĘ TO JĄ ZDUOPCZYMY I CÓRKĘ TO ODBLOKUJEMY CI KONTO, A ONA BĘDZIE DAWAĆ ŻYDOM, BO BĘDZIE MYŚLEĆ, ŻE DOBRZE ROBI.

Przypminam, że ja dostałem wyroki od platformy obywatelskiej, zatem każdy kto zagłosuje na kidawę błońską, kosiniaka kamysza, andrzeja dudę, biedroń - bez imienia, hołownia - czyli siłownia choya, piotrowski...(?) pisowski cynk - ten odrazu wkracza w otchłań piekła.

Dałem świadectwo tego, że platforma obywatelska to diabły z zaimplantowanym szatanem prosto z piekła.

Wyroki z art. 190 i 212,  z trzeciej prawdy  , BO PO TO ZOSTAŁY STWORZONE LEWACKIE PARAGRAFY, ŻEBY PODCIĄGNĄĆ COKOLWIEK POD PARAGRAF NAWET NIEPRAWDĘ OCZYWIŚCIE, I JUŻ SĄ ZARZUTY,....A ŻE LEWAKOM SIE POSTAWIŁEM, TO POSZLI PO SWOJE TO CO DALI IM MOZNOWŁADCY.... PARAGRAFY ABY NISZCZYĆ WIARĘ KATOLICKĄ.....

ZATEM JESTEM MĘCZENNIKIEM, FAŁSZYWIE OSKARŻONYM, SKAZANYM, DODATKOWO JESTEM KALEKĄ, ZATEM JESTEM UMIŁOWANYM NAJMNIEJSZYM U JEZUSA CHRYSTUSA.... TOTEŻ I MOJA MODLITWA JEST MU BARDZIEJ MILSZA.  

Cierpiałem za fałszywe świadectwo przeciw bliżniemu swemu.  

Dałem świadectwo. Powtarzałem wielu osobom i wszyscy co mnie nie posłuchali pójdą do piekła.