Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edi

Z pododów stereotypowych ukrywam swój wiek

Polecane posty

Gość Edi

Witam, po 13 latach od momentu ukończenia wieku pełnoletniego w końcu zdecydowałem się podjąć pierwszą pracę. Ostatnie 13 lat przesiedziałem w domu borykając się z traumą policealną, jako że byłem nieakceptowany przez rówieśników. W tym czasie przechodziłem coś a'la problemów emocjonalnych jak u nastolatka zatem nie rozwijałem się prawidłowo jak moi rówieśnicy, nie poszedłem na studia, nawet nigdy nie miałem żadnego doświadczenia miłosnego z dziewczyną zatem jestem również prawiczkiem. Mój problem polega na tym że w podjętej pracy muszę ukrywać swój wiek po 30-tce bo niestety nasze społeczeństwo kieruje się pewnymi stereotypami według których w danym wieku powinienem mieć pewne etapy życiowe już za sobą. Dodam że mam problemy z dojrzałością fizyczną jak emocjonalną, wyglądam na ponoć niepełnoletniego, mam trądzik, posturę mam dość chłopięcą zamiast męską, skóra delikatna jak u dziecka. Na chwilę obecną nikt nie zna mego wieku zatem traktują mnie na równi z innymi osobami po szkole średniej, natomiast jak przypadkowo się dowiedzą to kaplica. Już do końca życia będę rozpatrywany jak .... Co robić?