Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aaa

pensjonat-pod-lipami-wozniki-ul-rolnicza/

Polecane posty

Dla wszystkich zainteresowanych!

Mama moja przebywała w tym ośrodku od grudnia 2017 do końca sierpnia 2018. Początkowo opieka i warunki pobytu były ok. Nic nie wskazywało, że dojdzie do tak tragicznego finału. W sierpniu 2018 brakiem należytej opieki doprowadzono moją mamę do skrajnego odwodnienia, czego skutkiem był dwukrotny pobyt w szpitalu. Skutkiem drugiego odwodnienia, przez brak należytej opieki nad osobą schorowaną, doprowadzono do nieodwracalnych zmian w gospodarce wodno-elektrolitowej organizmu, w wyniku czego moja mama zmarła. Opieram się tu na diagnozie wydanej przez lekarzy ( super- fachowcy) szpitala w Lublińcu, w którym mama zmarła. Historia końcówki pobytu i doprowadzenie mojej mamy przez personel i brak nadzoru nad nim do permanentnego odwodnienia, według słów lekarzy ze szpitala w Lublińcu nadają się do rozpoczęcia postępowania prokuratorskiego. Mija 1,5 roku od tych tragicznych wydarzeń i sumienie nakazuje mi poinformować i przestrzec wszystkich potencjalnych pensjonariuszy i ich rodziny przed wyborem ośrodka.