Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1106

Jak mu powiedzieć, że już nie chcę się z nim spotykać

Polecane posty

Spotykaliśmy się kilka miesięcy. Bardzo się polubiliśmy i zżyliśmy, wszystko układało się fajnie. Myślałam, że to znajomość na dłużej lub na zawsze z czasem jednak zaczęło mi przeszkadzać to, że on zbyt często spotyka się ze swoim dzieckiem (on ma dziecko z poprzedniego związku a ja nie mam dzieci). Początkowo dziecko w niczym nie przeszkadzało potem jednak gdy jego ex dowiedziała, się, że spotyka się ze mną ciągle coś od niego chciała a on jej ulegał do tego stopnia, że widywał się z dzieckiem prawie co dzień. Nie ukrywam, że przeszkadzało mi to do tego stopnia, że straciłam zainteresowanie nim i przestało mi zależeć na tej znajomości. Rozstaliśmy się, powiedziałam mu co mi nie pasuje. On jednak nadal ma nadzieję, że jeszcze do siebie wrócimy wiem, że zależy mu na mnie, mówi mi, że postara się to wszystko zmienić, że ustali dni spotykania się z dzieckiem itd. Ja jednak nie chcę już do niego wracać, nawet jeśli ograniczyłby dni spotkań z dzieckiem. Najgorsze jest to, że bardzo go lubię jako człowieka i jest mi go szkoda bo wiem, że stara się abym była zadowolona. Jak mu powiedzieć, że czego by nie zrobił nie wrócę do niego?