kejdens 2 Napisano Luty 26, 2020 hej, dziewczyny pomóżcie - dzisiaj mam 16 dzień cyklu przy cyklach około 32 dniowych (nie są regularne) od około 4 dni koszmarnie bolą mnie piersi - tak, że trudnością jest założenie stanika. Robiłam testy owulacyjne bo staramy się o dziecko i w 15 dniu wyszły dwie mocne krechy, wczoraj już słabe - czy bolą was wgl piersi w trakcie owulacji? czytałam już kilka tematów na ten temat na forum ale w większości dziewczyny pisały, że nie... co mnie martwi, bo test wyszedł pozytywny i pobolewał mnie jajnik, czy jest szansa, że po prostu przy owulacji tak te piersi wariują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetkaaaa 0 Napisano Luty 26, 2020 Ja to jeszcze niedawno jakieś 10 dni przed okresem to strasznie mnie bolały piersi, czułam się ociężała i cały czas bym mogła jeść. No a najgorszy był ten ból podczas pierwszych dni okresu. Ale wszystkiemu da się zaradzić, bo zdecydowałam się na antykoncepcję hormonalną i przyjmuję teraz tabletki vines. No i w końcu tych wszystkich bólów związanych z miesiączką mogły się zakończyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejdens 2 Napisano Luty 26, 2020 Ja to jeszcze niedawno jakieś 10 dni przed okresem to strasznie mnie bolały piersi, czułam się ociężała i cały czas bym mogła jeść. No a najgorszy był ten ból podczas pierwszych dni okresu. Ale wszystkiemu da się zaradzić, bo zdecydowałam się na antykoncepcję hormonalną i przyjmuję teraz tabletki vines. No i w końcu tych wszystkich bólów związanych z miesiączką mogły się zakończyć. JAK TAK TE REKLAMY JUŻ DODAJECIE DRODZY PRZEDSTAWICIELE HANDLOWI TO PRZYNAJMNIEJ CZYTAJCIE TE POSTY NA KTÓRE ODPOWIADACIE: "(...) STARAMY SIĘ O DZIECKO (...)" - A TU REKLAMA ANTYKONCEPCJI HORMONALNEJ....BRAWO..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach