Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naturopata

Detoks organizmu

Polecane posty

Witam

Detoks organizmu potrzebuję około 80% społeczeństwa. Widać gołym okiem jak ludzie męczą się pracą, związkiem, polityką, używkami itd.

Osobiście stosuję i polecam detoksykację, odkwaszanie oraz zapobieganie nowotworom NUTRACEUTYKAMI (zioła w płynie, kapsułkach i tabletkach) Zgodzę się w 100% z uczuciem jakie gwarantuje oczyszczony organizm (działam na pełnych obrotach uśmiechnięty i radosny) Mam bogate źródło tego typu suplementów stosowanych przez moich pacjentów cieszących się świetnymi opiniami! Podziękowań nie ma końca! Zapraszam do dyskusji

Pozdrawiam!

Piotr

Pacjentów? 

Zapewne jesteś jakims znachorem. Bo lekarz i 80% społeczeństwa wie, że organizm oczyszcza sie sam. Po to nam bozia dała wątrobe i nerki żebyśmy nie musieli stosować detoksów

Rzetelna wiedza 👏 👏 👏 

Jak nazwać wdzięczność? Konsumpcją?

Naturopatia jest znana od wieków. Lili...wyłącz telewizor i wyjdź z domu porozmawiać z ludźmi których może jeszcze nie znasz, a może zlitują się nad Tobą i powiedzą Ci prawdę o działaniu wątroby i nerek. 

Organizm oczyści się sam racja, ale jak zastosujesz ścisły post i dedykowaną dietę. Jesteś silna? Proszę bardzo, do dzieła!

Jak nazwać wdzięczność? Konsumpcją?

Naturopatia jest znana od wieków. Lili...wyłącz telewizor i wyjdź z domu porozmawiać z ludźmi których może jeszcze nie znasz, a może zlitują się nad Tobą i powiedzą Ci prawdę o działaniu wątroby i nerek. 

Organizm oczyści się sam racja, ale jak zastosujesz ścisły post i dedykowaną dietę. Jesteś silna? Proszę bardzo, do dzieła!

Ok, doczytałam Twoją nazwe. Juz wszystko rozumiem. 

Nie będę produkować się w temacie na który moge powiedziec tyle co wyżej. 

Może kiedyś wyjde do ludzi, może kiedyś będę silna. Póki co silnie opieram się na swojej wiedzy. 

ja wlasnie detoks robiłam płynny...sokami nuja i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona bo nie chodziłam głodna. A do tego dobry skład wiec mój organizm był odżywiony! super sprawa!