Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wikaa2

Koleżanki zrobiły mi dobrze i źle się czuje

Polecane posty

Nocowałam dzisiaj u koleżanek (było nas 3) i niestety wypiliśmy trochę za dużo. Zaczęliśmy się lizać, a później włożyły mi rekę tam i ja im też. One poszły do kuchni a ja w tym czasie dokończyłam. Jestem w pełni hetero, a one to pamiętają (ja też). Czuję takie zazenowanie, co wy byście zrobiły? Mam 16 lat

Udaj to jako za przygodę i puść w niepamięć.... Jeśli nie wracały do tematu to znaczy że nie będę  tego roztrzasać. 

Może same chciały zobaczyć jak to jest z kobietą....czysta ciekawość alkohol w tym pomaga...rozluźnić.  

Głowa do góry. Będzie dobrze. 😉

Koleżanka Gonia1 dobrze Ci radzi, puść to w niepamięć. Wyciągnij wnioski, by w przyszłości nie powtórzyć błędu. Nadmiar alkoholu otłumania, zabiera trzeźwość myślenia, więc nie wiń siebie tak bardzo 🙂

Uwiera Cię to w glowie bo jest świeże i poza Twoją kontrolą. Zapewniam Cię, że to raczej nie ostatnia glupota jaką zrobilaś po alkoholu, choć nie wszystkie będą zawiązane z seksem. Na pocieszenie im dalej od tej nocy, tym więlszy będziesz miala do tego dystans. Skoro nie możesz tego cofnąć, pogódź się z tym, że się stało. Życia Ci to nie wywróci.