znlppl 0 Napisano Marzec 9, 2020 Hej, korzystacie z tabletek na odchudzanie ? Ja sama korzystam z tych: www.dietalux.wordpress.com Ogólnie tabletki/suplement z tej strony mi pomógł, udało mi się schudnąć sporo, ale może da się więcej niż 30 kg ? ktoś coś zna ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baboxi8941 0 Napisano Marzec 10, 2020 dla mnie figurena to super produkt dający super efekty w krótkim dość czasie. Dzięki nim schudłam i na te wakacje udam się na plaże bez wstydu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jbryton.marquis.g 0 Napisano Marzec 14, 2020 Ja też korzystałam z tych tabletek które są na www.dietalux.wordpress.com schudłam tak 15 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jowitaxxx 0 Napisano Październik 5, 2020 Ja stosowałam i zachęcam wszystkich aby spróbować kuracji ziołami Tybetańskimi a myślę że już nic innego nie będziecie stosować.? Najważniejsze jest odchudzanie zdrowe, skuteczne i bez późniejszego efektu jo-jo. Z autopsji bardzo polecam sprawdzone zioła Tybetańskie na odchudzanie. Kupuję na odchudzanieziolatybetanskie.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta.chroboszcz 0 Napisano Październik 18, 2021 Hej Hej Jeśli ktoś szuka sprawdzonych tabletek na odchudzanie to mogę polecić tego bloga: dietalux.wordpress.com (wiem że już wyżej polecali, ale ja chwale się bo serio widze efekty) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach