Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madalene1711

22 Tc. Dziś nie czuję ruchów.

Polecane posty

Ruchy czuję od 18 Tc, a od 2 tygodni były już wyraźnie. Zawsze dziecko co jakiś czas dawało o sobie znać, rano nie ruszało się jakoś intensywnie, ale jednak jakiś ruch czułam. A dziś od 6 rano nic. Co robić? Jechać na IP sprawdzić co się dzieje? Czy to normalne na ten tydzień ciąży? 

Gość Optymistka

Ja miałam takie napady nerwów, to normalne. Zjedz coś słodkiego, pomacaj brzuch. Może maleństwo śpi, co robiłaś wczoraj wieczorem? Może miałaś dużo wrażeń i teraz śpi? Twoja adrenalina, to jej/jego adrenalina, więc dzisiaj może potrzebuje odpoczynku. Ale jeśli nic nie pomoże albo bardzo się denerwujesz to jedź na IP. Do końca ciąży będziesz się jeszcze stresować różnymi rzeczami, szkoda nerwów akurat na to 🙂 Daj znać co i jak ❤️

Ruchy czuję od 18 Tc, a od 2 tygodni były już wyraźnie. Zawsze dziecko co jakiś czas dawało o sobie znać, rano nie ruszało się jakoś intensywnie, ale jednak jakiś ruch czułam. A dziś od 6 rano nic. Co robić? Jechać na IP sprawdzić co się dzieje? Czy to normalne na ten tydzień ciąży? 

Dziecko jest jeszcze bardzo małe, wystarczy, że się obróciło i możesz nie czuć ruchów. Ja jestem w 25tc i zdarza się, że mała tak się obróci, że jej nie czuje. Jeśli jednak miałabyś się stresować cały czas, to lepiej pojechać i sprawdzić dla własnego spokoju 🙂

Ja mam ciąże tydzień starsza od twojej. Teraz 23 t c. Zeszłej nocy nie czułam. Rano spr z angel sound i sie uspokoiłam. Zjedz cos słodkiego i połóż sie na plecach albo na lewym boku. Ja mało czuje ruchy. Z tym, ze mam łożysko na przedniej ścianie. 

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Zrobiłam tak jak mówiłyście czyli zjadłam i położyłam się a tu nadal nic. Pojechałam na IP i się okazało, że mała tak twardo spała 😊. Teraz daje popalić 😊😘

Gość Optymistka

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Zrobiłam tak jak mówiłyście czyli zjadłam i położyłam się a tu nadal nic. Pojechałam na IP i się okazało, że mała tak twardo spała 😊. Teraz daje popalić 😊😘

Super! Ja jestem w 35 tc i już tak z dwa tygodnie jest tak, że jak się położę na któryś bok, to młoda się tak wije, że mam wrażenie, że mi wybije bokiem i urodzę w stylu "Obcego" 🤣 To już nie jest przyjemne, przed Tobą najlepsze tygodnie. Trzymaj się ciepło ❤️