klarakl22 0 Napisano Marzec 12, 2020 Spałam z chłopakiem w połowie swojego cyklu, bez zabezpieczeń ale nie doszedł we mnie. Teraz powinnam mieć okres w piątek/sobote ale już tydzień temu czułam się jak na okres, pobolewał mnie brzuch i miałam straszny apetyt, potem przeszło ale we wtorek dostałam jakieś dziwne brązowe plamienia (taki śluz brązowy) wczoraj go nie miałam a dziś znowu coś takiego zaobserwowałam, niby coś tam było ale nawet wkładki nie pobrudziłam... do tego od 2 dni mam podwyższoną temperaturę. Co o tym myślicie ? to może być ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ankaanka7 0 Napisano Marzec 13, 2020 Wszystko jest możliwe, ale spokojnie nie panikuj. Odczekaj jeszcze trochę jak nie dostaniesz okresu to zrób test! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Marzec 20, 2020 Lepiej jednak się zabezpieczać, a skoro nie chcecie oboje stracić komfortu podczas seksu, to polecam diafragmę caya. Barierowe zabezpieczenia są najlepsze, a na dodatek nie ogranicza komfortu podczas zbliżenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach