Ariona 0 Napisano Marzec 19, 2020 Witajcie. Razem z mężem planujemy dziecko :) W tym celu zakupiliśmy testy owulacyjne, aby ustalić, kiedy mam dni płodne i w każdy dzień cyklu wynik wychodzi pozytywny, nawet w trakcie trwania okresu. Co to może oznaczać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olkaa88 29 Napisano Marzec 20, 2020 Witajcie. Razem z mężem planujemy dziecko W tym celu zakupiliśmy testy owulacyjne, aby ustalić, kiedy mam dni płodne i w każdy dzień cyklu wynik wychodzi pozytywny, nawet w trakcie trwania okresu. Co to może oznaczać? To świadczy o testach po prostu niestety. Ja nie polecam tej metody zdecydowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Marzec 20, 2020 Kiepskie testy. To może coś bardziej zaawansowanego by się przydało. Komputer cyklu jak najbardziej polecam niemieckiej produkcji. Możesz dokładnie wyznaczać dni płodne, jak chcesz jest możliwość kontroli BMI, różne opcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Marzec 29, 2020 Może mikroskop owulacyjny ze śliny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach