Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monikapyta

Maseczki ochronne!

Polecane posty

Czy można gdzieś kupić porządne maseczki ochronne????

Mam dosyć już rozrywającego się syfu. Jestem kierowcą autobusu. Muszę mieć zasłoniętą twarz, ale to co oferują apteki to jest o kant du.. otrzeć. 

Poszukuję czegoś najlepiej wielokrotnego użytku co można zdezynfekować, wyprać itp a nie straci to przy tym swoich właściwości. Pomóżcie! 

Są takie maseczki, są trochę droższe ale uwieeeerz mi, że dużo bardziej skuteczne niż te szmatki co kupujemy za i tak duże pieniądze.  https://pokonajwirus.pl - zajrzyj tu - miałam maseczki 2 dni później w domu. Bardzo dobre rozwiązanie. 

Są takie maseczki, są trochę droższe ale uwieeeerz mi, że dużo bardziej skuteczne niż te szmatki co kupujemy za i tak duże pieniądze. - zajrzyj tu - miałam maseczki 2 dni później w domu. Bardzo dobre rozwiązanie. 

Znajdziesz je na pokonajwirus .pl - Sprzęt jest wielokrotnego użytku, zasłania nam buzie, nos, dają możliwość spokojnego oddychania - oprócz tego posiadają specjalny filtr. 

Ważne żeby maseczki były FF2 i miały filtr, który pozwala oddychać płynnie w momencie gdy masz tą maseczkę na sobie założoną.