Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HealfyAndFun

Tabletki na odchudzanie , ziołowe herbatki , detoks .

Polecane posty

Witam panie a może i nawet panowie ! 😁

w internecie widzę bardzo dużo osób , które szukają niesamowitych tabletek na odchudzanie , ziołowych herbatek czy diet niskowęglowodanowych żeby zgubić zbędne kilogramy . Niewiele jednak ma to ze zdrowym spadkiem masy ciała. Wszystkim , którym przez myśl przeszła opcja Głodówki czy tabletek to z góry mowie nie ! 

Nie ma magicznej tabletki , która sprawi , ze schudniesz w mgnieniu oka ! Odżywiaj się zdrowo i ruszaj się jak najwiecej , pij dużo wody i dbaj o zdrowie . Nie głoduj się bo zeby schudnąć trzeba jeść , mało ale częściej ! Prędzej dogoni cie efekt jo-jo niż schudniesz na dobre na głodówce 

Jeśli chodzi o detoks , nie jest to potrzebne , za oczyszczanie twojego organizmu odpowiedzialne są twoje nerki i wątroba więc po co ,,detoks” drogimi sokami ? Pij dużo wody i zwróć uwagę na błonnik w swojej diecie -to pomoże ! 

Oczywiscie jeśli po konsultacji z lekarzem zaleci on inne działania -dostosuj się do nich ☺️

Aktualnie trwa promocja 2+1 na Figurena Slim. Ze swojej strony bardzo polecam. Mój wynik 16kg przez pełny okres kuracji.

Ja osobiście korzystałam z wielu sposobów jak schudnąć, wiecie "diety cut" itp ale szło mi marnie... po paru lat próbowania, udało się, schudłam dużo. Pewnie jesteście ciekawi jak to zrobiłam ? Zapraszam na mój blog poświęcony temu:

dietalux.wordpress.com

Opisane są tam tabletki jakie stosowałam (dobre i tanie)