Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

podobno Włosi odj;eb;ali inbę wpisywali wszystkie zgony

Polecane posty

😄 jak ktoś miał w krwi koronę, to wpisywali, że na koronę. 

i pokazują w mediach jedno zdjęcie trumien sprzed iluś tam lat, widział ktoś NOWE zdięcia  i może podlinować?

tu laska np. czyta z kartki, a jest specjalistką  

Polska o mało kobiety z sepsą nie wpisała, na szczęście potem wypisała

niedługo będzie - wpadłam po samochód - miałam koronawirusa paru miesięcy - jestem kolejną ofiarą!

Panika.

A co się będą rozdrabniać, może i wpisują po kolei jak leci. Jeden  więcej czy mniej co za różnica. Wielu z nich już było chorych na inne schorzenia a korona wirus tylko przyspieszył proces.  

chodzi o to, że generalnie każdy albo prawie wirus zostaje w człowieku, a oni to tak przedstawiają, jakby tylko ten tak robił i zostawał Twoim wewnętrznym terminatorem...

Na FB krążyła wypowiedź jakiegoś lekarza, który teraz jest wysmiewany... nie wierzyl w wirusa... uważał, że wszystkie śmiertelne przypadki są przypisane właśnie covid-19, ale tak było na początku kiedy to Włosi bawili się w najlepsze... 

Ostatnio słyszałam, że święta mają zostać przeniesione na wrzesień... kolejna plotka, owszem jedna mszę przeniosą, a tak to aż tak dużo się nie zmieni... święcenia pokarmów nie będzie i procesji... 

Ostatnio słyszałam, że święta mają zostać przeniesione na wrzesień... kolejna plotka, owszem jedna mszę przeniosą, a tak to aż tak dużo się nie zmieni... święcenia pokarmów nie będzie i procesji... 

🤣

Na FB krążyła wypowiedź jakiegoś lekarza, który teraz jest wysmiewany... nie wierzyl w wirusa... uważał, że wszystkie śmiertelne przypadki są przypisane właśnie covid-19, ale tak było na początku kiedy to Włosi bawili się w najlepsze... 

lekarz nie jest od wiary czy nie wiary, tylko od faktów. zagłuszyli go, bo ludzie nie lubią faktów. lubią panikę, lubią szukanie winnych.

lekarz nie jest od wiary czy nie wiary, tylko od faktów. zagłuszyli go, bo ludzie nie lubią faktów. lubią panikę, lubią szukanie winnych.

Nie wiem na ile prawdziwe ale może znajdę...

Nadal; nie znam dowodów istnienia wirusów.Typ nawet grubą kasę za te dowody oferował.Co gorsze został zbanowany.Ale propaganda wiecznie żywa.Nic dziwnego jak to forum farmaceutyczne.

Co prawda to z Grecji ale czytałem że "długowieczność" Greków wynikała z tego że trupy były kamuflowane aby pobierać dalej emeryturę a zwykle wydawało się to po wielu latach.

Nadal; nie znam dowodów istnienia wirusów.Typ nawet grubą kasę za te dowody oferował.Co gorsze został zbanowany.Ale propaganda wiecznie żywa.Nic dziwnego jak to forum farmaceutyczne.

W różne rzeczy wierzą ludzie... życie wszystko zweryfikuje 

W różne rzeczy wierzą ludzie... życie wszystko zweryfikuje 

Ja na wszelki wypadek założyłem że są jakieś choroby niekoniecznie wirusowe ale i tak trzeba się na wszelki wypadek zabezpieczyć.

Ja na wszelki wypadek założyłem że są jakieś choroby niekoniecznie wirusowe ale i tak trzeba się na wszelki wypadek zabezpieczyć.

Nie sądzę by obce telewizję ściemniały i wszystko sobie wyreżyserowaly... Lepiej dmuchać na zimne.

Ja nie lekceważę choroby tylko poddaję w wątpliwość czy przyczyną są wirusy.Właściwie to raczej nie.Bo ostatnio znalazłem tekst że nie ma definicji wirusa.Więc jak coś bez definicji by miało istnieć?

Ja nie lekceważę choroby tylko poddaję w wątpliwość czy przyczyną są wirusy.Właściwie to raczej nie.Bo ostatnio znalazłem tekst że nie ma definicji wirusa.Więc jak coś bez definicji by miało istnieć?

A tutaj to już się nie wypowiem bo nie wiem... musiałabym poczytać o tym jak wygląda i czym się charakteryzuje... Bo objawy chyba bywają podobne... jakby to ująć 

Nie moja działka...

A czy musiał wierzyć?Nie religii wirusowej!

I co, wg Ciebie dobrze robił?😉

Teraz powinni wsadzić go za kraty, bo jest winny śmierci setek naiwnych i łasych na jego głupoty Włoszek i Włochów. Tym bardziej, że oni wierzą w to co im odpowiada, a nie w to co ich rzeczywiście otacza... taki rys narodowy. A ten doktor powinien był to wiedzieć, bo sam jest jednym z nich. 

Co za bezsens.Jeżeli ktoś by stwierdził że nie ma dowodów na to to nie znaczy że jest winny!Co innego gdyby twierdził że nie ma żadnej choroby ale tu o tym mowy !Najpierw przedstaw dowody zamiast oskarżać!Obrzydliwe są te zgraje domorosłych "prokuratorów" czepiających się bezpodstawnie bez wiedzy kogoś mimo braku jednoznacznych dowodów.

Ale tu piszesz o czymś innym!Tam było o wirusach a tu o bagatelizowaniu choroby!Do tego sama ona aż tak groźna nie jest.Jest gorzej z winy polityków.Bo jest syf i przez to łatwiej zachorować.Do tego grypa jest groźniejsza i paniki takiej nie było dawniej.teraz z byle powodu świrują ale wcale nie starają się ograniczyć tego problemu.Ja bym wiedział co zrobić z ta "epidemią' gdybym był dyktatorem.Szacuję koszt lekarstw dla wszystkich Polaków(o ile by byli chorzy) na co najwyżej 50 milionów złotych.I pewnie przy okazji bym wyleczył z wielu innych chorób.A tak nie leczą bo konowały to są rodem z tych od "pavulonu".Do tego ci bagatelizują np. promieniowanie z anten!to znacznie groźniejsze od"koronawirusa".Teraz najwięcej umiera na choroby układu krążenia i nowotwory w Polsce i to z między innymi winy polityków.

I co, wg Ciebie dobrze robił?😉

Teraz powinni wsadzić go za kraty, bo jest winny śmierci setek naiwnych i łasych na jego głupoty Włoszek i Włochów. Tym bardziej, że oni wierzą w to co im odpowiada, a nie w to co ich rzeczywiście otacza... taki rys narodowy. A ten doktor powinien był to wiedzieć, bo sam jest jednym z nich.

Ja tam coronavirusa od początku nie bagatelizuje : ) 

Tyle w temacie.