Beatka87 0 Napisano Marzec 24, 2020 Hej, witam wszystkich. Lato niedługo a więc szukam jakiejś diety, co możecie polecić ? Jestem gotowa na wszystko! pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1992 2 Napisano Marzec 24, 2020 Moja mama korzystała z diety Nature Hause Z tego co widziałam jest fajnie rozpisana Fajne przepisy i smaczne posiłki do zrobienie dosyć tanio. Tu można taką diete zdobyć bit.ly/dietanaturhause Na początku ankieta wstępna, podstawowe pytania. Moja mama poleca i pozdrawia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matyldaez 0 Napisano Marzec 24, 2020 Moja mama korzystała z diety Nature Hause Z tego co widziałam jest fajnie rozpisana Fajne przepisy i smaczne posiłki do zrobienie dosyć tanio. Tu można taką diete zdobyć bit.ly/dietanaturhause Na początku ankieta wstępna, podstawowe pytania. Moja mama poleca i pozdrawia! również polecam, myślę że do wakacji dasz radę schudnąć tyle ile chcesz! Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beatka87 0 Napisano Marzec 24, 2020 Dziękuje za szybką odpowiedź, strona wgląda dobrze, wypełniam ankietę i biore się za czytanie! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach