Geneza. 147 Napisano Kwiecień 3, 2020 mam zaplanowany ślub i wesele na czerwiec, zastanawiam się czy już przekładać? i jeśli tak to na kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olkaa88 29 Napisano Kwiecień 3, 2020 mam zaplanowany ślub i wesele na czerwiec, zastanawiam się czy już przekładać? i jeśli tak to na kiedy Na czerwiec to chyba bez sensu przekładać - będą z tego tylko kłopoty, zwłaszcza jeśli coś masz już popłacone. Żeby w miarę bezszkodowo wyjść z takich przenosin, musiałabyś poczekać czy do czerwca będą jakieś jeszcze przepisy i zakazy specjalne. Inaczej domy weselne, restauracje itd. mogą robić problemy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musiaka 1 Napisano Kwiecień 14, 2020 dokładnie, nie wiadomo, jak zmienią się przepisy, teraz przekładanie musiałoby być dobrą wolą sali, dj, fotografa... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marz 5 Napisano Kwiecień 14, 2020 A my dzisiaj odwolalismy, mieliśmy mieć wesele 23 mają, weźmiemy tylko slub w kościele i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qulqa 1 Napisano Kwiecień 14, 2020 A nie sądzicie, że restauracje i hotele będą otwierane jako jedne z ostatnich? Moim zdaniem takie imprezy na większą liczbę osób mogą się nie odbyć w czerwcu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinkrk 0 Napisano Kwiecień 16, 2020 Myślicie, że wesele zaplanowane na 27 czerwca odbędzie się, czy raczej będzie odwołane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geneza. 147 Napisano Kwiecień 17, 2020 (edytowany) Myślicie, że wesele zaplanowane na 27 czerwca odbędzie się, czy raczej będzie odwołane? Ja myśle że jest duża szansa ze się odbędzie moze być tak ze będzie ograniczenie do 50 os Edytowano Kwiecień 17, 2020 przez Geneza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aroniasty11 125 Napisano Kwiecień 23, 2020 Wydaje mi się że wesela będą się odbywać wtedy kiedy też otworzą restaurację - ale na pewno z ograniczeniami co do liczby osób przynajmniej na początku. Zreszta sam premier tak wczoraj mówił, pewnie do 50 osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geneza. 147 Napisano Maj 11, 2020 My planujemy ślub kościelny i obiad - dla najbliższej rodziny. Mam nadzieje ze da rade w lokalu bo w domu masakra - krzeseł by zabrakło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geneza. 147 Napisano Sierpień 24, 2020 I ślub był i wesele na 70 osób wszystko było super, już minęło 2 miesiące i wszyscy zdrowi. Nikt na ślubie i weselu maseczki nie zakładał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lupek 0 Napisano Sierpień 24, 2020 Mi sie udalo o miesiac przelozyc i zrobilam w tygodniu jak juz zniesli wiecej obostrzen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka19 2 Napisano Wrzesień 23, 2021 Rok temu kuzyn się żenił początkowo miało być w czerwcu przełożyli na październik nie pamiętam czy były jakieś nowe obostrzenia w czerwcu i jak restauracje i tym podobne ale pamiętam że wesele się odbyło w drugim terminie a tydzień później zakazali organizowania tego typu imprez więc wyrobili się na styk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaskamoss 1 Napisano Wrzesień 24, 2021 14 godzin temu, Anka19 napisał: Rok temu kuzyn się żenił początkowo miało być w czerwcu przełożyli na październik nie pamiętam czy były jakieś nowe obostrzenia w czerwcu i jak restauracje i tym podobne ale pamiętam że wesele się odbyło w drugim terminie a tydzień później zakazali organizowania tego typu imprez więc wyrobili się na styk Moim zdaniem wesela w Polsce w tym okresie to kiepski pomysł! Można zrobić kameralny obiad na 10-15 osób, a nie narażać 200 w tym starsze osoby na chorobę czy powikłania. Ktoś kiedyś mówił o weselach dla tylko zaszczepionych - moim zdaniem to tez nie za dobry pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach