Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatek lat 90 tych

Wracamy do lat 90 tych!!! DO MŁODOŚCI!!!

Polecane posty

WRÓĆMY RAZEM DO LAT 90 TYCH! MAM 35 lat , lata 90 te uważam za najpiękniejszy czas mojego życia i oddałbym wszystko co mam, żeby znów były lata 90 te.Zawsze byłem niecierpliwy,spontaniczny,radosny i wesoły,mówią,że taki może być tylko ten,który urodził się na wiosnę i dorastał w latach 90 tych!!!Tak jak ja!!!Ja postanowiłem naprawdę wrócić do lat 90 tych.Wróćcie ze mną!Poprostu piszcie do mnie,spotkamy się zapoznamy i będziemy korzystać z życia tak jak w latach 90 tych!Szukam tylko takich samych pozytywnie zakręconych wariatów i fanatyków jak ja.Przeniesiemy się w lata 90 te! Na tyle na ile się tylko da!Będziemy grać w piłkę nożną tak jak wtedy,pojedziemy motorynkami na mazury,nad morze,w góry,będziemy urządzać ogniska,piec kiełbasę,będziemy pływać kajakami,wędrować po górach,spać w namiotach,będziemy jeździć dużym fiatem,polonezem,audi 80, lub innym prawdziwym autem z naszych czasów. (Jeździć będziemy oczywiście w stylu lat 90 tych).Będziemy imprezować po naszemu i będziemy robić wszystko to co sprawiało nam przyjemność w najlepszych latach naszego życia,w latach 90 tych!!!Za czym tak bardzo tęsknimy.WRÓĆMY DO MŁODOŚCI !!! DO LAT 90 TYCH !!! Będziemy mieli znowu 17-18 lat!!!Szukam tylko takich samych szalonych nastolatków lat 90 tych jak ja,pragnących powrócić do młodości do naszych najlepszych lat.Zasady są bardzo proste:korzystamy tylko z tego z czego korzystaliśmy w latach 90 tych,najlepszych latach naszego życia.Nie korzystamyze smartfonów,telefonów komórkowych,cyfrowych gadżetów ani innych współczesnych rzeczy.Kto nie może rozstać się ze smartfonem,proszę niech nie pisze.Wszyscy możecie wrócić ze mną do lat 90 tych nieważne czy jesteście młodsi czy starsi wystarczy,że wiecie o co chodzi i czujecie to!!!Dołączcie do mnie!!!Tam gdzie będziemy MY tam będą lata 90 te!!!Piszcie domnie!!!e'mail wiecznynastolatek@o2.pl