Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nba

Czy wasi rodzice dbali o wasza edukację?

Polecane posty

Ja musze powiedzieć szczerze, że nie. Moze do trzeciej klasy podstawowej a potem byłem puszczony samopas, mogłem robić co chciałem. Częste wagary, mało nauki i muszę powiedzieć że nad tym ubolewam. Mam wykształcenie średnie, a wielki niedobor wiedzy i czuje się przede wszystkim źle że ominął mnie etap studiów który bardzo kształtuje charakter, poznaje się ludzi, czasem na całe życie a mnie ominęło to. Czuję się gorszy

Taaa do dziś nawet przy niedzielnym obiedzie mi to wytykają- czemu na studia nie poszłam.  

Nie ! Bo mi są zbędne.  I tyle.  

Ja musze powiedzieć szczerze, że nie. Moze do trzeciej klasy podstawowej a potem byłem puszczony samopas, mogłem robić co chciałem. Częste wagary, mało nauki i muszę powiedzieć że nad tym ubolewam. Mam wykształcenie średnie, a wielki niedobor wiedzy i czuje się przede wszystkim źle że ominął mnie etap studiów który bardzo kształtuje charakter, poznaje się ludzi, czasem na całe życie a mnie ominęło to. Czuję się gorszy

To się nie czuj gorszy.  Jak się dużo czyta, pogłębia wiedzę w różnych dziedzinach nie tylko obrany kierunek.  To człowiek kształtuje swoj charakter , wyrabia swoje zdanie.  A jeszcze jak życie masz dość intensywne to doświadczenie robi więcej niż 5 lat spędzonych na uczelni.  Ja dziś dużo mam znajomych po studiach i mnóstwo tematów do przegadania - chodź i bywa i tak że niby wysoko wykształcony a nie obyty totalnie z niczym.