Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TheGirl

Tęsknię za byłą przyjaciółką

Polecane posty

A więc postanowiłam w końcu napisać coś co mnie dręczy od dłuższego czasu. Byłam zżyta z moją przyjaciółką przez rok. Wszędzie razem. Nasza przyjaźń skończyła się przez moje kłamstwo, które nie do końca było świadome. Nasza przyjaźń rozpoczęła się od mojego kłamstwa i trwała do jej końca, a konkretnie okłamywałam ją przez rok, że jestem poważnie chora. Nie było to świadome, bo po tym wszystkim byłam u psychologa i niestety dowiedziałam się, że mam mitomanię. Nie było ciężko jej wyleczyć, bo kiedy dowiedziałam się o tym wszystkim, był to dla mnie taki szok i taki ból, że mnie zostawiła, że wiem, iż nigdy tak nie zrobię. Pomimo tego, iż nie zerwała ze mną kontakt 2 miesiące temu, to ja nadal tęsknię. Śni mi się po nocach, nie potrafię o niej zapomnieć. Mam nowych znajomych, których bardzo lubię oraz odnowiłam kontakt z dziewczyną, z którą urwał mi się podczas przyjaźni. Jestem świadoma, że wyrządziłam jej ogromną krzywdę i zmieniłam się. Jestem teraz innym człowiekiem. Myślicie, że w końcu tęsknota przejdzie?