Gaja45 1 Napisano Kwiecień 15, 2020 Myślę, że to jest bardzo ważny temat, z którym będzie się borykać każdy z nas a mianowicie, gdzie będzie można robić bezpiecznie zakupy po epidemii, która obecnie ogarnęła cały nasz kraj i nie tylko nasz. Nie wiem czy większość z was z Pabianic i okolic wie, że jednym z takich miejsc będzie centrum handlowe TKALNIA, gdyż przed każdym wejściem umieszczony jest pojemnik z płynem dezynfekującym i bardzo ważne jest, aby każdy z klientów chciał z tego korzystać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beksa123 0 Napisano Kwiecień 17, 2020 wydaje mi się, że wszędzie teraz powinny być pojemniki z żelami antybakteryjnymi o.O i tak to nie zwalnia od maseczki i rękawiczek najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lonocin937 0 Napisano Wrzesień 29, 2022 Jeśli mowa o bezpiecznych zakupach to napewno przez internet. Szybko, bezgotówkowo , z możliwością dostawy do domu. Wczoraj właśnie przyszły do mnie buty które zamówiłam na Saway przez internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sanem45687 0 Napisano Październik 28, 2022 Ja myślę że zakupy online to jest już teraźniejszość i przyszłość. Ja lubię robić zakupy ale nie lubię chodzić po sklepach. Np ostatnio kupiłam buty z Saway i nie musiałam nigdzie chodzić tylko elegancko kurier przyniósł mi do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bisodi3386 0 Napisano Październik 30, 2022 Też lubię kupować tam na Saway buty. Stamtąd mam najlepsze buty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicidi9917 0 Napisano Październik 30, 2022 Buty z Saway są mega mega. Wygodne i śliczne w dodatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fit Iron 0 Napisano Listopad 11, 2022 Bardzo bezpieczne i zdrowe zakupy są w sklepie https://fitironsklep.pl Zdrowe produkty, fajne pasteryzowane desery w słoikach i bardzo dobra kawa palona w regionalnej palarni - niebo a ziemia w porównaniu do kawy z marketu. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach