Nazwa uzytkownika 0 Napisano Kwiecień 16, 2020 Witam. Borykam sie z tak powszechnym problemem jak wredne sasiedztwo. Raczej z nudy robia innym pod gore. Mam niski plot i 2 owczarki. Wiosna cieplo wiec specjalnie przed moja posesja jezdza na rowerach tak blisko plotu jak tylko sie da. Chwila moment pies sie vqurvi, przeskoczy i pogryzie. Chce wytoczyc ciezkie dzialo. Cena nie gra roli. Place jak za prezydenta. Jak im umilic zycie? Zasieg swiatowy a dokladnie Anglia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czajka 1 Napisano Kwiecień 16, 2020 Wziąć owczarki na łańcuch i w kagańce, albo ... podwyższyć płot. Ja rozumiem, że pandemia i trza siedzieć w domu, ale Tobie już odbija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nazwa uzytkownika 0 Napisano Kwiecień 16, 2020 Chyba zle przeczytalam ale odpowiem tak jakbys sie pomylila. No wiec nie ma opcji sasiada na łańcuch a tym bardziej w kaganiec. To bestialstwo. Czasami te rzeczy ok po zmroku z mężem ale to na chwile. Mam ogromna nadzieje, ze Twoi sasiedzi zastosuja kaganiec i łancuch 10 maja bo czuc oj czuc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czajka 1 Napisano Kwiecień 16, 2020 Ty źle przeczytałaś. Masz dwa owczarki, nad którymi, wiesz, że nie panujesz. To nie wina psów, ale jeśli miałyby kogoś pogryźć, to już lepiej je w kagańce i na łańcuch. Psy w kagańce i na łańcuch, nie sąsiadów. A psy lepiej oddaj komuś, kto będzie umiał się nimi zająć, tak by nie stwarzały zagrożenia. Ludzie są ważniejsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nazwa uzytkownika 0 Napisano Kwiecień 16, 2020 Panstwo polskie powinno Cie oddac komus kto.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach