noname444 1 Napisano Kwiecień 17, 2020 Hejka Jestem chlopakiem, mam ok 183 cm wzrostu ważę 87.5/88 kg zależy od pory dnia. Chciałbym schudnąć do ok. 65 kg. Są jakieś diety które polecacie lub tabletki :)? Jezeli chodzi o moje odzywianie to zazwyczaj jem warzywa hortex na obiad, ok. 3 szklanki herbaty zielonej z sokiem i cytryną i czasem śniadanie Czyli jakas jajecznica z 3 jajek i bułka. Czy powinienem cos ograniczyć ,a może właśnie dodać? Zależy mi aby w 3 miesiace schudnac 20kg Bede wdzieczny za kazda odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombelek 432 Napisano Kwiecień 17, 2020 Taka waga przy takim wzroście to chyba same kosci i trochę skory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucinka 0 Napisano Kwiecień 20, 2020 ja tabletkami to nie ale za to wprowadziłam do diety soki sportfood i szczerze mówiąc jestem zadowolona bo zawsze miałam problem z odpowiednią ilością warzyw i owoców. A tak nie chodzę głodna i jestem zdrowo odżywiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach